Alerteck Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgodnie z tematem poszukuje danych technicznych a najlepiej serwisówki do zephyra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja mam, jaby co wal do mnie na gg w celu przypomnienia sie. Jutro postaram sie wrzucic na server. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) No tak, była na serwerze, ale po 30 dniach nieściągania została usunięta.. Znalazłem na sieci tylko schematy "online", za serwisówkę każą bulić. User's manuala po angielsku mam, jeśli możecie, to podrzućcie mi pdf'a z serwisówką na sebtok(małpa)wp.pl . Najchętniej po angielsku :biggrin: Chodzi mi o zephyra 550. Edytowane 31 Maja 2007 przez _SB_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Kawasaki 550,750 Zephyr 90 Service Manual GER http://www.megaupload.com/pl/?d=UH1HZKHH Tylko niewiem czy działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Kupa z tą serwisówką. Żaden z linków jakie znalazłem nie działa. Chyba pozostaje tylko emule - ale jakoś nie chce mi się tego dziadostwa instalować. Jakby ktoś przypływie dobrych chęci wysłał mi mailem to byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 link ktory podal Lukass jaknajbardziej działa. Poradnik jak sciagac z megaupload znajdziesz na mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi