jan kalin Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 no to co o 17.oo w Polichnie?ja chętnie podjadę na kawczesa i wstępne ustalenia co do przyszłości :smile: pozdrawiamWitam.Chyba trochę za późno właśnie wróciłem z przejażdzki z jędrkiem ,pawłem wraz z jego kobietą trochę się chary spóźniłeś.Na ósmy raz daj jakiś kontakt do siebie na PRIV co by się z toba skontaktować???Było fajne chodź trochę nie ciepło,Ale uszło w tłumie.Do zobaczenia w przyszłym może nawet w sobotę na dłuższy wypad.Co wy na to? :D ;) :P :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam.Chyba trochę za późno właśnie wróciłem z przejażdzki z jędrkiem ,pawłem wraz z jego kobietą trochę się chary spóźniłeś.Na ósmy raz daj jakiś kontakt do siebie na PRIV co by się z toba skontaktować???Było fajne chodź trochę nie ciepło,Ale uszło w tłumie.Do zobaczenia w przyszłym może nawet w sobotę na dłuższy wypad.Co wy na to? :biggrin: :crossy: :crossy: :lalag:no to lekko słabo... :flesje: na tą soboę niestety odpadam - ostatni wyjazd na narty. później jestem do dyspozycji ;) . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 no to lekko słabo... :biggrin: na tą soboę niestety odpadam - ostatni wyjazd na narty. później jestem do dyspozycji :biggrin: . pozdrawiamWitam.Śniegu już tydzień temu było mało.Sam byłem w Szklarskiej.Trzeba już zakonserwować wazelinką i odłożyć do przyszłego sezonu.A moto już trzeba jeździć.Słoneczko już ładnie świeci a i prognozy spoko. :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam.Śniegu już tydzień temu było mało.Sam byłem w Szklarskiej.Trzeba już zakonserwować wazelinką i odłożyć do przyszłego sezonu.A moto już trzeba jeździć.Słoneczko już ładnie świeci a i prognozy spoko. :biggrin: :biggrin: :biggrin: ...ale na Słowacji jest ....co prawda wolałbym poznać się z Wami i gdzieś pośmigać, ale żonie obiecałem :biggrin: ...a niestety hotel już opłacony ...ale może w tygodniu (oprócz czwartku - dzień kobiet i imieniny mojej połowy)może środa ??? a może wtorek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witajcie,pogoda się poprawia to ja się też uaktywniam i potwierdzam chęć poznania chopperowców z Łodzi, sezon mam nadzieję rozpocznę jak najszybciej, niech się troszke cieplej jeszcze zrobi :P Krótki przegląd w serwisie i mogę śmigać, więc jeszcze raz pozdrawiam i mam nadzieję jakoś się spotkać z Wami wszystkimi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 pewnie dołączę jak tylko załatwię przegląd bo mi się skończył w listopadzie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 pewnie dołączę jak tylko załatwię przegląd bo mi się skończył w listopadzie;-)Witam.Jak to załatwić ;) trzeba po prostu udać się do stacji kontroli pojazdów i dokonac badania technicznego ;) a potem to tylko :icon_evil: :bigrazz: :notworthy: :notworthy: Witam.Cieszące iz coraz więcej sympatyków choperowej :notworthy: wolności.Może najbliższa sobota zadowoli i gdzieś sie spotkamy :lalag: .Jakiś mały rekonesans ;) żeby zoaczyć jakiś bunkierek. :clap: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 No Hary w tygodniu? o której i gdzie? ale pojeździć? Czy tylko na kawke :) (nie mylić z kawasaki) :) :D Błazeria w marcu,jak wiosną już zalatuje i trawka się zieleni.Pompuj koła bo weekend ma być ładny.Daj znać jak by co...(mam już neta).Może być fajnie ,jak by co chłopaki powtórka z rozrywki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 No Hary w tygodniu? o której i gdzie? ale pojeździć? Czy tylko na kawke :icon_razz: (nie mylić z kawasaki) :crossy: :wink: Błazeria w marcu,jak wiosną już zalatuje i trawka się zieleni.Pompuj koła bo weekend ma być ładny.Daj znać jak by co...(mam już neta).Może być fajnie ,jak by co chłopaki powtórka z rozrywki? może środa :crossy: ... tylko, jakbym mógł sugerować bliżej mojego miasta. w dalszym ciągu nie mam rejestracji (ale mam przegląd i ubezpieczenie :icon_twisted: ).pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Sorrki ale do końca tygodnia siedze w robocie do późna(właśnie się dowiedziałem)więc klapa :icon_twisted: .Ale w sobote albo w niedziele jestem gotów. Ps.do Harego chodziło mi o boazerie(czyt.narty) :icon_mrgreen: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 :) Sorrki ale do końca tygodnia siedze w robocie do późna(właśnie się dowiedziałem)więc klapa :icon_eek: .Ale w sobote albo w niedziele jestem gotów.Ps.do Harego chodziło mi o boazerie(czyt.narty) :P Pozdrawiam.cześc Panowie,okazuje się, że narty na weekend następny przesunąłem (ku*wa, ale składnia :D ) - możemy spotkać się w np. sobotę :P. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 cześć sobota chyba odpada może po południu ale niedziela jestem do dyspozycji :crossy: pogoda wiosenna idę pośmigać pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam.Jak tylko znajdą się chętni to śmigamy większą grupą prosto a czasami po zakrętach przed siebie.Ja od dwóch dni ujeżdżam do pracy moto a co??????? :D .W sobotę lub niedzielę jestem do dyspozycji jakby co :smile: :wink: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam całe szanowne grono chopperków z Ziemi Obiecanej i okolic. Wiosna za oknami, więc postanowiłem w końcu przebudzić moją Hondzię ze snu zimowego.W piątek zamierzam ją odpalić i jak nie będzie kłopotów, w sobotę ruszyć w traskę. Jedziemy???? Mam plan:Cel podróży:- rozruszanie sprzęta,- ruszenie du..y z domu,- rozkoszowanie się spokojną jazdą na moto,- poznanie pozimowych niespodzianek na drodze (nowej topografii asfaltu na trasie do Tomaszowa)- poznanie Braci Motocyklowej (o ile będą chętni na przejażdżkę)Miejsce docelowe:- Bunkry w Konewce (lub w Jeleniu, a może jedne i drugie?), Miejsce zbiórki:- Chojny - parking pod Carrfourem na Rzgowskiej (róg Kolumny), od strony stacji, (chyba BP tam jest?)Termin zbiórki:- 10.03.2007-sobota - godzina 10.00 Jest ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Witam.Wstępnie piszę się,chyba że będzie deszcz :) Podaj Globi na PW jakiś namiar do siebie na wszelki wypadek ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi