hary kapuchan Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Jestem jak najbardziej za :buttrock: :crossy:[/quotewitam,ja też chętnie bym dołączył, ale ... mam leki problem bo moto jeszcze nie zarejestrowane (w trakcie, właśnie dostałem tłumaczenie z flamandzkiego :D , dzisiaj opłacę oc i w sobotę przegląd "o" :buttrock: )... ale różne tablice na ścianie w garażu wiszą :cool: i nad zalew sulejowski dam się wyciągnąć! co Wy na to!mały browarek na Podklasztorzu (1km za Sulejowem)???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Hary,przykręcaj tą blache :wink: :D ze ściany to się stykniemy na rozpoczęcie sezonu,nie pękaj w grupie raźniej :D damy rade po mału :D ,chyba że wymyślimy jakiś kompromis spotkania.Czekam na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Właśnie wrócilem z iron horse'a... :wink: Kiedyś musimy sie spotkać, wszyscy i na żywo uzgodnić jakis wypad przy piwku... :icon_mrgreen: 3majcie sie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Hary,przykręcaj tą blache :wink: :crossy: ze ściany to się stykniemy na rozpoczęcie sezonu,nie pękaj w grupie raźniej :lalag: damy rade po mału :crossy: ,chyba że wymyślimy jakiś kompromis spotkania.Czekam na propozycje.ok :icon_mrgreen: - gdzie i kiedy - przyjadę :crossy: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam.Wiosna tuż tuż.Podajcie gdzie a może dołączę do was.Jak nie będzie deszcz padała to wstępnie jestem umówiony z jedrkiem w lutomiersku w niedzielę gdyż w sobotę pracuję.Może byśmy gdzieś poza miastem łódż stykniemy się.Co wy na to.???????// :lalag: :wink: :lalag: Witam.Panie i Panowie co z niedzielą. :icon_mrgreen: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam.Wiosna tuż tuż.Podajcie gdzie a może dołączę do was.Jak nie będzie deszcz padała to wstępnie jestem umówiony z jedrkiem w lutomiersku w niedzielę gdyż w sobotę pracuję.Może byśmy gdzieś poza miastem łódż stykniemy się.Co wy na to.???????// :clap: :lalag: :lalag: Witam.Panie i Panowie co z niedzielą. :icon_razz: :buttrock: :) :crossy: jak nie będzie padało to ja wchodzę... :icon_mrgreen: tylko gdzie?może zajad górski w Polichnie?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A co z resztą bractwa "ani widu ani słychu".Czy to ten zajazd na warszawkę jak się jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 A co z resztą bractwa "ani widu ani słychu".Czy to ten zajazd na warszawkę jak się jedzie?dokładnie ten !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 No ja niestety jeszcze z virówą walczę... sakwy załatane... jeszcze muszę się postarać o stelaże ... a nie za bardzo chce mi się dwa razy skręcać i rozkręcać sisibara, tylnego błotnika i paru innych dupereli co odkręciłem żeby zdjąć sakwy. Natomiast napewno się spotkamy w Częstochowie... :biggrin: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam.Jest sobota,niebo się klaruje ale chyba po postach to chyba nici z spotkania w niedzielę bo jakoś mało chętnych a jak już ktoś się wypowiada to tylko się usprawiedliwia.Ale cóż takie życie.Kto w niedzielę wyjeżdża na drogi dajcie znać???????? :biggrin: :) :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Jestem za.Jest problem z netem u mnie,własnie padła mi neostrada siedze właśnie w jakieś kafejce. :crossy: Co do niedzieli to wkoncu umawiamy się bezpośrednio przy tym zajeżdzie.Podam do siebie nr. na prv.wam.,bo niebęde miał netu do wtorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam.Jest sobota,niebo się klaruje ale chyba po postach to chyba nici z spotkania w niedzielę bo jakoś mało chętnych a jak już ktoś się wypowiada to tylko się usprawiedliwia.Ale cóż takie życie.Kto w niedzielę wyjeżdża na drogi dajcie znać???????? :lalag: :banghead: :) :crossy:witam jesteśmy umówieni kiedy i gdzie dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 (edytowane) WitamJest niedziela co robimy.Pogoda taka sobie. :lalag: :crossy: :crossy:Jędrek na PRIV zostawiłem nr tel jakby coś.Widzę iż jesteś na forum podejmujemy jakąś decyzję???????? Edytowane 4 Marca 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 cześć pogoda taka u mnie mokro i kałuże może w południe będzie lepiej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 no to co o 17.oo w Polichnie?ja chętnie podjadę na kawczesa i wstępne ustalenia co do przyszłości :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi