jedrek342 Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 hej! Witam sie z wszystkimi ponownie, dzisiaj wystawiłem moj motor z garażu i oddałem do przeglądu co oznacza, że lada dzień zaczynam sezon, chętnie się z Wami spotkam przy okazji jakiegoś wspólnego wypadku za miasto lub spotkania przy piwku. pozdrawiam z Łodzi! Sebastianczesc elvis cos długo czekałeś z wystawieniem moto z garazu a co do wypadu jestem za ;) my sezonu nie zaczynamy jeżdzimy nonstop :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jędrek342 masz rację, cos mi się zeszło w tym roku z wytoczeniem sprzęta z garażu, hehe :icon_rolleyes: Ale powód prosty, czasu ciągle za mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 ja myślę, że walniemy trasą ze Zgierza na Kutno - za Piątkiem odbijemy na Żychlin a potem na Gąbin będzie najszybciej.Będziecie przejeżdżać koło nas:)Może kawałek Was odprowadzimy??Chociaż nie wiem czy byście chcieli,bo jakoś się nie odzywacie..Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 (edytowane) no pewnie, że chcemy będzie okazja się poznać nasza trójca Janek, Jędrek i ja wyjeżdżamy ze Zgierza o 10.00 /mała zmiana/ Edytowane 18 Maja 2007 przez qdlaty2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 no pewnie, że chcemy będzie okazja się poznać nasza trójca Janek, Jędrek i ja wyjeżdżamy ze Zgierza o 10.00 /mała zmiana/Powiem tak.Chętnie podjedziemy na stację Orlen do Piątku by się poznać.Niestety,nie wybiorę się z Wami mimo szczerych chęci,bo czekam na egzamin praktyczny...wolę nie ryzykować.Będziemy na Orlenie o 10.30.Jeśli Wam pasuje ....to jesteśmy umówieni:)Pzrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Jestem za ?????????????/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jestem za ?????????????/ :icon_biggrin:No to fajnie...szkoda tylko,że śmignęliście obok nas i nawet się nie zatrzymaliście:( Takie z Wami umawianie :P A my czekaliśmy na Was na stacji i tylko zdążyliśmy Wam pomachać.Trza było napisać,że nie chcecie się zapoznać i dałabym sobie na wstrzymanie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 No to fajnie...szkoda tylko,że śmignęliście obok nas i nawet się nie zatrzymaliście:( Takie z Wami umawianie :wink: A my czekaliśmy na Was na stacji i tylko zdążyliśmy Wam pomachać.Trza było napisać,że nie chcecie się zapoznać i dałabym sobie na wstrzymanie :biggrin: :icon_rolleyes: ;) ;) chyba szybko jechali... :P a przynajmniej odmachneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 :D :P :eek: chyba szybko jechali... :eek: a przynajmniej odmachneli? Nie.Jakby nas tam nie było,choć staliśmy na wjeździe do stacji i byliśmy na widoku.Więc pojechaliśmy do Koszelówki wczoraj.Impreza była w toku.Cały taras Zacisza zajęty przez EKG,a największa zabawa :eek: w domkach 17 i 18.Stały tam jakieś motory na łódzkich,ale nie było z kim zagadać :evil: Tylko parę zdjęć nam zrobili(nawet nie mam pojęcia kto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie.Jakby nas tam nie było,choć staliśmy na wjeździe do stacji i byliśmy na widoku.Więc pojechaliśmy do Koszelówki wczoraj.Impreza była w toku.Cały taras Zacisza zajęty przez EKG,a największa zabawa :banghead: w domkach 17 i 18.Stały tam jakieś motory na łódzkich,ale nie było z kim zagadać :flesje: Tylko parę zdjęć nam zrobili(nawet nie mam pojęcia kto).witam :banghead: jak ni było z kim zagadac moze nie chciałas a ja byłem rozmowny aż zaaa moze nastepnym razem :banghead: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) Nie no naprawde tak mi głupio że nie wiem co napisąc Viola sorry :) :biggrin: :smile: Nie chce sie tłumaczyć ale z qudłatym trochę topograficzne problemy mieliśmy do K................ nie wymawia się nazwy tej bezsensownej miejscowości a wracając do problemów nawiązania łączności wystarczyło poszukać nas przecież nick jest wam znany i sądzę że można było nas odnależć choć była to godzina która już zachodziła w pomroczność jasną :lapad: :wink: ;)Jescze raz bardzo ale to bardzo gorąco przepraszam w imieniu moim i qudłatego Viola jeżeli dysponujesz chopperami zapraszam w przyszłą sobote do Łasku mamy reprezantacyjnie poprowadzić ślubik mojego dobrego kolegi obiecuje flaszkę od moto a póżnie może być imprezka na działce u mnie do rana .Dziś juz trawkę przystrzygłem aby ładnie wygładała za tydzień.przypominam, Pawłowi.Haremu Qudłatemu i zapraszam innych 4 umowiczów Sobota 26.05 16 godzina Stacja ORLEN zbiórka all chętnych. Edytowane 20 Maja 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nie no naprawde tak mi głupio że nie wiem co napisąc Viola sorry :) :) :) Nie chce sie tłumaczyć ale z qudłatym trochę topograficzne problemy mieliśmy do K................ nie wymawia się nazwy tej bezsensownej miejscowości a wracając do problemów nawiązania łączności wystarczyło poszukać nas przecież nick jest wam znany i sądzę że można było nas odnależć choć była to godzina która już zachodziła w pomroczność jasną :) ;) ;)Jescze raz bardzo ale to bardzo gorąco przepraszam w imieniu moim i qudłatego Viola jeżeli dysponujesz chopperami zapraszam w przyszłą sobote do Łasku mamy reprezantacyjnie poprowadzić ślubik mojego dobrego kolegi obiecuje flaszkę od moto a póżnie może być imprezka na działce u mnie do rana .Dziś juz trawkę przystrzygłem aby ładnie wygładała za tydzień.przypominam, Pawłowi.Haremu Qudłatemu i zapraszam innych 4 umowiczów Sobota 26.05 16 godzina Stacja ORLEN zbiórka all chętnych. Nie ma sprawy,następnym razem się uda zapoznać :banghead: Ja mam Virago 535,narzeczony ma Intrudera VL800.I dwóch kolegów mają po Intruderze VZ800(kupił ode mnie,bo był za ciężki dla mnie) i Virago 535.Reszta ekipy nie posiada chopperów :) Sama biorę ślub w lipcu i też kombinuję orszak,więc chętnie podjedziemy.Zawsze to miło dla młodej pary..A gdzie dokładnie ta zbiórka,w Łasku?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Przy wjeżdzie od strony łodzi jest stacja ORLEN JEDYNA Orlenowska o 16 .00 będe czekał na chętnych Im więcej Tym lepiej Gwarancja dobrej zabawy :lalag: :clap: :smile: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Janek ja sie stawiam obowiazkowo :P wiec na orlenie w sobote o 16 bede lub bedziemy z Olą pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) dLA Mnie BBBBBOOOOOOOOOOOMMMMMMMBBBBBBBAAAAAAA przywitam WAS chlebem i solą <W OKU> :wink: ;) A pózniej część artystyczna rozkład jazdy do uzgodnienia :) ;) :lalag: Edytowane 21 Maja 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi