jan kalin Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Trochę pogoda pokrzyżowała planiki Moto Weteran.aczkolwiek widziałem Jędrka i qudłatego.Co robimy ludziska z niedzielą 13.05 jakieś propozycje............... :lapad: :evil: :( :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Trochę pogoda pokrzyżowała planiki Moto Weteran.aczkolwiek widziałem Jędrka i qudłatego.Co robimy ludziska z niedzielą 13.05 jakieś propozycje............... :cool: :cool: :cool: :P ;) a co proponujesz z niedzielą 13..05 ????????? :D a moze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Jak nie pada to ja spoko.Dziś z Harym na moto bajzlu się zasiedzieliśmy,szczególnie ja bo zmieniałem kapcia z tyłu na prawie nówkę :icon_razz: i jak zwykle były problemy i zeszło do samego końca bajzlu.Możemy jutro sobie gdzieś rekreacyjnie..... :crossy:...o której i gdzie? a może........ :buttrock: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Jest rano 13.05 co prawdanie piątek za oknem słońce a propozycji ni ma Ech życie :( :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Tiaa... godzina 10:00 ... spotkanie przed bramą.... a ja klincuję też przed bramą... ino 20 metrów dalej....w puszce w korku na ulicy. Dwadzieścia minut szukałem jakiegoś zasmarkanego miejsca... no i nikogo jush nie było jak przylazłem.. Dałem dupska.. i tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Uwaga ekipa 4umowiczów wybiera się w Sobotę do Koszelówki poza mną Jędrkiem i qudałtym kto ma ochotę mile ale to bardzo mile widziany. :) :flesje: ;) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Uwaga ekipa 4umowiczów wybiera się w Sobotę do Koszelówki poza mną Jędrkiem i qudałtym kto ma ochotę mile ale to bardzo mile widziany. :flesje: :wink: ;) :biggrin: Hmm a jaką trasą? Przez Łowicz? Czy bardziej od strony Kutna? (narazie i tak się nie deklaruję... bo ostatnio co obiecam to mnie nie ma :) :biggrin: .. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ja myślę, że walniemy trasą ze Zgierza na Kutno - za Piątkiem odbijemy na Żychlin a potem na Gąbin będzie najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Tak własnie tak bedziwmy :D :D ;) aż dojedziemy i wtedy :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 hej! Witam sie z wszystkimi ponownie, dzisiaj wystawiłem moj motor z garażu i oddałem do przeglądu co oznacza, że lada dzień zaczynam sezon, chętnie się z Wami spotkam przy okazji jakiegoś wspólnego wypadku za miasto lub spotkania przy piwku. pozdrawiam z Łodzi! Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 hej! Witam sie z wszystkimi ponownie, dzisiaj wystawiłem moj motor z garażu i oddałem do przeglądu co oznacza, że lada dzień zaczynam sezon, chętnie się z Wami spotkam przy okazji jakiegoś wspólnego wypadku za miasto lub spotkania przy piwku. pozdrawiam z Łodzi! SebastianNie ma co zastanawiać tylko na dobry poczatek sobota 9.00 Mc Donald zgiez i Koszelówka Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Janek a jak jest z noclegiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Pod chmurka :icon_question: :smile: :biggrin: nie no oczywiście nie stanowi to duzego problemu Mariusz zarezerwował 2 domki ja tez mam jakieś lokum a jak jest śpiworek wzorem Ostródy nie będzie problemu no chyba że będzie Marian ..............a lubi spać na miejscu innych :biggrin: :biggrin: :biggrin: :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 OK to sytuacja opanowana widzę, pamiętaj o płytce dla mnie z Kletna pozdrawiam do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis76 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Dzieki za zaproszenie Kalin! W tą sobotę to pewnie jeszcze nie dam rady, ale będę trzymał rękę na pulsie w temacie kolejnych spotkań. Bawcie się dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi