stasiek.enduro Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 jakis czas temu kupilem suzuki dr 125 i chce uslyszec co o nim sadza inni uzytkownicy.mam cheć go troche przerobic po swojemu ale najpierw chce sie coś o tym motorze dowiedziec ciekawego.prosze o odpowiedzi z góry dziekuje.czekam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Rozumiem, że użycie wyszukiwarki forumowej i poszukanie kilkunastu tematów o tym motocyklu przekracza Twoje umiejętności?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mogę, ogólnie tylko coś powiedzieć, bo miałem taki sprzęt, a więc:+ oszczędny(mało pali)+ moc, taka sobie, teraz w porównaniu z moją hondą to jest spora różnica, ale na początek wystarczy+ bezawaryjny( w moim nic nie padło przez niecały rok, aż nie sprzedałem)- dość niski motocykl, mi to nie sprawiało problemów, ale jeśli jesteś wyzszy niż 170 cm, moze byc troche niewygodnie- rozrusznik, ale tylko rozrusznik, brak kopki(no chyba, że masz ta wersja starsza z kopką)- dość mały skok zawieszeniaogólnie dobry motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 WitajMoże uda mi się odszukać na kompie filmiki daniela z wakacji :buttrock: zobaczysz że daniel nieźle ją wykorzystywał i skakał też dobrze na parę metrów a zawiecha wytrzymała :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi