MaRiAnO Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Witam wszystkich. Czy Montesa ma NIKASYLl??bo ja sam juz niewiem..jedni pisza ze ma,drudzy ze nie.. i ja niewiem czy mozna robic szlif tego cylindra.. Pomocy.. A jezlei ktos szuka tłoku do tego oto modelu..to polecam znakomite rozwiazanie. Kupic łozysko 12x18x14 i wtedy mozna wrzucic tloka od mtx.:icon_twisted: Jesli chce ktos takie lozysko to niech napisze mi na maila a podam adres stronki.Pozdrawiam i z gory dziekuje. [email protected] Edytowane 11 Stycznia 2007 przez MaRiAnO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 z tego co wiem to ns1 nie ma nicasilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ns-1 nie ma na 100% nicasilu. miałem ten cylinder w mtx-e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTAZMA Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 hejka! Jakbyś mógł to wrzuć linka do tej sronki z łożyskami na forum! Z góry dzięki!;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Prosze, o to sklep z tym łożyskiem http://www.lozyska.net.pl/product_info.php...36149c6a7fb21af Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 NS-1 niema nicasilu na 100%, bo robiłem w niej szlif i wszystko OK, a co do tego łożyska to tak samo mam, łożysko na sworzeń 12... polecam takie rozwiązanie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 NS-1 niema nicasilu na 100%, bo robiłem w niej szlif i wszystko OK, a co do tego łożyska to tak samo mam, łożysko na sworzeń 12... polecam takie rozwiązanie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Na pewno nie nikasil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRiAnO Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 dzieki wielkie. cylinder poszedl juz do szlifu. tlok kupilem od mtx 49,50mm.lozysko pasuje i wszystko jest ok. jutro bede juz skladal Nske. polecam te rozwiaznie z tym lozyskiem,lozysko jest jakies niemieckiej firmy i wyglada bardzo solidnie.lozysko po zamowieniu przyszlo mi w ciagu 2 dni.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeibR Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) też mam takie rozwiązanie z łożyskiem, łożysko firma SFK, polecam te łożyska, bardzo dobre jak i firma bardzo dobra... pozdrawiam Edytowane 21 Stycznia 2007 przez SeibR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi