Pierun Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 IMO przesadzasz: o Kubicy od kilku lat można było zawsze przeczytać jakąś wzmiankę w Auto-Świecie, natomiast o Chmielewskim pierwszy raz uszłyszałem na zakończeniu sezonu wyścigowego u chłopaków z WSM Chełmiec na jesieni 2006.A ja widziałem wzmiankę o Chmielewskim w Auto Świecie bodajże w zeszłym roku :rolleyes: O Kubicy usłyszałem pierwszy raz jak się zrobiło o nim naprawdę głośno... Kwestia tego czym kto się bardziej interesuje, no i... przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Kwestia tego czym kto się bardziej interesuje no wlasnie, a chodzi o to, aby slyszala o nim gospodyni domowa interesujaca sie tym, co kupic na obiad... - niech zainwestuje w PR , to moze jakiegos sponsora znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Krótki wywiad z Chmielewskim jest w nowym numerze WMC. Niby istnieje jeszcze jakiś promyk nadziei na znalezienie sponsora, ale generalnie szanse na start Andrzeja w Grand Prix 125 są baaaardzo znikome. Prawdopodobnie Chmielewski wróci do ME klasy 600, choć pojawiają się plotki o SSP600...Powiem szczerze, ze bardzo sceptycznie podchodzilem do tematu Orlen jako sponsor A.Ch.,ale dopiero dzis sie zorientowalem, ze ich stacje paliw rozmieszczone sa nie tylko w Polsce:Polska = 1900, Niemcy = 490, Czechy = 310. :) Niby nie jest to duzo, ale moze "nowy" zarzad ma jakis ciekawy plan na ekspansje rynkoweuropejskich. Wydaje mi sie, ze w Niemczech i Czechach duzo wiecej osob oglada MotoGP,wiec "target" bylby moze odpowiedni? :clap: Trzymam kciuki. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 no wlasnie, a chodzi o to, aby slyszala o nim gospodyni domowa interesujaca sie tym, co kupic na obiad... - niech zainwestuje w PR , to moze jakiegos sponsora znajdzie Hm... Ja to samo już komuś mówiłem ładnych kilka miesięcy temu, bez skutku... i niestety efekty widać dzisiaj :-(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 :icon_mrgreen: UWAGA :icon_razz: Dzis bylem na Expo i widzialem Andrzeja Chmielewskiego razem z Jackiem Grandysem. Andrzej wczesniej udzielal wywiadu dla jakiejs TV (chgw jakiej) w barwach Suzuki (niestety zalapelm siena koncowke i nie slyszalem o czym rozmawiaja), tak wiec wydaje mi sie, ze ... zobaczymy Andrzeja na poznanskim torze w team'ie Suzuki Grandys Duo Zobaczymy jak nasz slynny zawodnik bedzie dawal rade. Mam nadzieje, ze "pozamiata" ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Prawdopodobnie Suzuku Grandys Duo nie będzie jedynym teamem którego barwy będzie reprezentował Chmielewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Prawdopodobnie Suzuku Grandys Duo nie będzie jedynym teamem którego barwy będzie reprezentował ChmielewskiDobra... ide do domu, bo nic tu po mnie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi