enduromaster Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 nie chce straszyć ale to wygląda tak:1. wciąga wodę2. pierścionki wyzionęły ducha Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidm93 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Na razie nic nie zaobserwuje bo go teraz nie mam, przed chwilą zawiozłem go do mechanika bo juz troche miałem tego dosc. Raczej tego filtra nie musze czyścic bo na nim jest zrobione okolo 30km max (nawet nie)Zobaczymy co na to mechanik powie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Odpal moto bez filtru powietrza i obserwuj jak wtedy dziala. Wynik oczywiscie napisz na 4um. POZDROPosłuchaj Soku11. Wywal ten filtr. Zbyt mocno tłumi Ci przepływ powietrza. Edytowane 11 Stycznia 2007 przez DEAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidm93 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 witam, okazlo sie ze są to uszczelniacze na wale... i one lekko przepuszczają powietrze,bo są zle przymocowane ale nie trzeba ich wymieniac i teraz mam pytanie czy opłaca mi sie to naprawiac za 150zł czy lepiej szukac innego mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 uszczelniacze kosztują nie więcej niż 35 zł uszczelniacze kosztują nie więcej niż 35 zł + robocizna, to chyba będzie normalna cena Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidm93 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Nie miałem kasy wiec postanowiłem zrobic to sam z kolegą.... kolega załatwił mi uszczelniacze po 7zł no i zrobilismy to sami:D motor teraz pali całkiem całkiem jezdzi ale dalej mam mały problem..... a mianowicie motor niechce palic z kopki.... (tak jakby probuje ale nie moze) ma ktos pomysł dlaczego tak jest? Pozdroawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi