Xelibri Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Witam ! Tak jak w temacie... Czy cylinder od 80-tki np.mtx, ns-1 będzie pasował do mojej NSR`ki ? Czy sie poprostu zmieści i będzie dobrze fukcjonował ?:D Pozdrawiam ! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 raczej wątpie(cylinder MTX80 do MTX 50 niepodchodzi na bank) reszte może pomogą koledzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja też raczej wątpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 o ile wiem cylindry ns1 i mtx sa inne no nie? ns1 ma chyba 74cm a mtx 79dobrze mowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 o ile wiem cylindry ns1 i mtx sa inne no nie? ns1 ma chyba 74cm a mtx 79dobrze mowie?? Z tego co wiem to dobrze mówisz :banghead: Dowiedziałem się i faktycznie podobno nie pasuje :wink: Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi