Skocz do zawartości

ZX-10 vs ZX-12 vs ZX-14

Rekomendowane odpowiedzi

krotki przejazd ZX-10R, ZX-12R i ZZR1400

kamera jest na ZX-12R

nie jest to moze najlepszej jakosci film ani szczegolnie ciekawy, ale zawsze mozna poogladac najmocniejsze moto w akcji

http://www.youtube.com/watch?v=8YNTITkB8m0

jak ktos ma cos ciekawego w temacie tych trzech potworkow, to niech tez wrzuci :lalag:

Nie wiem czy potrafilbym jezdzic po takiej prostej drodze bez dziur piachu z ladnie wymalowanym liniami i w ogole...

A co to koles ma w tej zx12 tam na lewej manetce jakis "kabelek telefoniczny"

pzdr

Tez zwrocilo to moja uwage Na samym poczatku zrobione jest wyrazne zblizenie "temu czemus" Myslalem poczatkowo ze to linka jakas ktora niektorzy przypinaja sie do moto (odpowiednik pasow bezpieczenstwa w samochodzie :icon_rolleyes: ) ale to napewno nie to...

aaa moze to ten airbag w motocykluuu????????

pozdro

co sie ubiera na siebie i piodłącza gdzies tam do moto???

W airbag jak dotad wyposarzony jest tylko Gold Wing. To drugie to kamizelka dzialajaca na zasadzie zerwania "zawleczki" mozecz ja przymocowac gdziekolwiek do moto ( w zaleznosci od dlugosci linki )

pozdrawiam

:crossy:

to pewnie zrywka, jak w skuterach wodnych, zabezpieczenie, żeby jak koleś spadnie z motocykla i odczepi tą zrywkę to moto samo nie pojechało dalej. Albo to ta słynna linka co sobie ją wokół szyi przywiązują i do motocykla, żeby sie nie męczyć w razie wypadku :banghead:

Tak to jest ta slynna linka, gociu okrecil ja sobie w okolo szyi i jeszcze kilku innych czesci ciala ktorych publicznie nie wymienie :) Ten od ZX10 i ZZR1400 zreszta tak samo. Popatrzcie jak oni jezdza przeciesz na pierwszy rzut oka widac ze to "dawcy" :buttrock: jak byscie nie kombinowali no to bez linki w okolo szyi nie da rady.

Ludzie jak nie macie o czym pisac to nie piszcie, post umrze smiercia naturalna i tyle... A nie nabijacie sobie konta pierdolami o linkach...

Tak to jest ta slynna linka, gociu okrecil ja sobie w okolo szyi i jeszcze kilku innych czesci ciala ktorych publicznie nie wymienie :) Ten od ZX10 i ZZR1400 zreszta tak samo. Popatrzcie jak oni jezdza przeciesz na pierwszy rzut oka widac ze to "dawcy" :D jak byscie nie kombinowali no to bez linki w okolo szyi nie da rady.

Ludzie jak nie macie o czym pisac to nie piszcie, post umrze smiercia naturalna i tyle... A nie nabijacie sobie konta pierdolami o linkach...

spokojnie, kris, bez stresu, to był z mojej strony tylko taki żart.