NoLlI Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tak jak w temacie.Czy taki układ nowy "gianelli" (chodzi mi o tłumik włącznie z dyfuzorem, itd)pasuje z yamahy DT do TDR?Niby na zdjęciach podobnie wyglądają ale pewności nie mam.Znalazłem wydech do TDR firmy gianneli za 700zł a dla DT kosztuje jedynie 360zł.Kolosalna różnica dlatego nie chcem przepłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie bardzo rozumiej co chcesz powiedziec poprzez pojecie tlumik wlacznie z dyfuzorem...wg mnie tlumik to od kolektora do koncówki ... niewiadomo czy podejdzie ci rowno na szpilki . jezeli to ta sama pojemnosc to niepowinno byc problemu najwyzej przerobisz mocowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 to zalezy bo w tdr z lat 95-99 sa z prawej strony a w dt to roznie bywa szczegolnie w 50 cm wiec powiedz z ktorej masz strony i jaki rocznikpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoLlI Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Chodzi mi o cały układ wydechowy nie o samą końcówke.Mam rocznik 2003 i chcem kupić nowy układ, nie żaden uzywany, czy od jakiegoś starszego moto.Bo np. wiem, że można przerobić mocowania ale nie chcem zbytnio ingerować w motocykl...widziałem agentów którzy mają np. końcówki ok jakiejś 600...żałosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi