michał_888 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam, od dłuzszego czsu szukam czujników stopu do aprili rs50 2000r. i nigdzie nie mogę ich dostać :banghead: , a w serwisie nawet nie pytam bo jak walnom mi cene to zawał dostanę... Pomóżcie mi gdzie mogę takie dostać, a jak wy takie macie to chętnie odkupie...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 nie ten dzial, ale ja tez mam taki problem, tylko z przednim hamulcem tylni jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 A nie sprawdzałeś na Allegro, morze pasuje od innego motorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) nie ten dzial, ale ja tez mam taki problem, tylko z przednim hamulcem tylni jest ok. Może któryś z tych? http://allegro.pl/search.php?string=czujni...pu&category=156 Edytowane 8 Stycznia 2007 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Albo jestem slepy, albo nie moge sie doczytac o jaki hamulec chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam, od dłuzszego czsu szukam czujników stopu do aprili rs50 2000r. i nigdzie nie mogę ich dostać :buttrock: , a w serwisie nawet nie pytam bo jak walnom mi cene to zawał dostanę... Pomóżcie mi gdzie mogę takie dostać, a jak wy takie macie to chętnie odkupie...Pozdrawiam Albo jestem slepy, albo nie moge sie doczytac o jaki hamulec chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 spróbuj wmontować inny przełącznik. Moim zdaniem najlepiej kupić oryginalny, ale każdy robi jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mnie w swojej Aprilii też padł czujnik z przodu. Nigdzie nie mogłem znaleźć ale w końcu zamontowałem od MTX. Przejechałem już pare tysięcy i nadal działa :bigrazz: Lepiej spróbuj tak jak ja dopasować od czegoś innego bo oryginała to raczej nie uda Ci się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi