Belgu Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A ja ostatnio byłem u fruzjera w 1990 roku :buttrock: . I żone mam :buttrock: ...Zone masz od tamtego czasu czy tez jest z 1990 roku? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A ja ostatnio byłem u fruzjera w 1990 roku :D . I żone mam :) ...Ja w 2000 roku i mam prawie do pasa. Ty musisz mieć conajmniej do kolan :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A ja ostatnio byłem u fruzjera w 1990 roku :bigrazz: . I żone mam :wink: ...Ja w 1986... :bigrazz: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A ja ostatnio byłem u fruzjera w 1990 roku :bigrazz: . I żone mam :wink: ...Ja w 1986... :bigrazz: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja w 1986... :wink:Wojskowego..... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 :buttrock: :icon_mrgreen: :bigrazz: ja w 1999 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi