MaBory Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Czy ktoś z Was wie jaki to motocykl? Jakie ma osiągi, KM, spalanie, jego wady i zalety.Czekam na wasze informacje. Napiszcie wszystko co wiecie o tym modelu. Konkretnie interesuje mnie model z '84 roku. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 NIE KUPUJ !!!Poczytaj sobie o VFach - Jeste tego dużo na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Kumpel ma VF 500C z '87(F ma ten sam silnik i ramę), jeździ nawet nieźle, chyba 50KM, jak na choperka to on grzeje tym po 140km/h, chociaż 160 też idzie bez oporów (dla mnie samobójstwo), dość wygodne ale małe. Jak są siadnięte uszczelniacze zaworów to olej bierze jak wściekła, w ciągu zeszłego sezonu przelał przez nią chyba z 6 litrów 8O syntetyka (słownie sześć 8O). Ale jest z niej zadowolony, ja osobiście wybrałbym coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Z tego co słyszałem od mechaników, to VF-ki mają permamenty problem z olejem !Wszyscy odradzają... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaBory Opublikowano 27 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2003 Dzięki za info. Może dzięki Wam udało mi się właśnie uniknąć kupna "miny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi