sanche_z Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam wszystkich w Nowym Roku :biggrin: Mam pytanie - czy zauwazyl ktos jezdzacy Triumphem z trzema garami :biggrin: dziwne "wibrowanie" prawej manetki gazu? U mnie jest tak, ze kiedy jade ok. 50 km w roznych zakresach obrotow, moja prawa reka (lewa o dziwo wcale) zaczyna dretwiec od drgan manetki gazu.Zamierzam wymienic albo kierownice (na model z Thunderbirda) albo tylko same manetki na grubsze i takie z wiekszymi i ciezszymi odwaznikami. Czy ktos z Was sie z tym juz z tym problemem spotkal? Jesli tak to jak je zniwelowaliscie? Prosze o opinie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 ja miałem istny wibrator w rękach, czyli patrz BSA:0) w górnym zakresie obrotów silnika nie ma sensu mówić o drętwieniu rąk ale o ich samoistnym zsuwaniu się z kierownicy ];->...nic z tym nie robiłem, trzeba być twardym nie miętkim:)) po jakiś 2 tysiącach km nie odczuwałem już prawie dyskomfortu. może założenie na kierowice piankowych "gum" pomogło by ci w wytłumieniu (przynajmniej częściowym) drgań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanche_z Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dzieki. Wlasnie znalazlem potwierdzenie na Triuphrat. net tego co napisales. Ten typ tak musi miec a jeg jezdziec musi byc twardzielem.Dzieli za odpowiedz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Nie tlyko ludzie na Triumph'ach skarżą się na tą przypadłość. Część motocyklistów jeźdżących na sportach też tak miewa. Nie wiem dlaczego akurat tylko prawa ręka drętwieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi