stachumichalak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 nie wiem zupełnie co się dzieje, odpalam silnik, pali na dotyk, po rozgrzaniu wrzucam bieg puszczam sprzęgło i motocykl gaśnie. Co dziwne, nie dzieje się tak za każdym razem, w zeszłym tygodniu było wszystko ok, myślałem że to może czujnik nóżki ale on jest czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 mysle ze jest to własnie czujnik nózki kolega miał tak samo w kawie klr raz działąło a raz nie ja bym na twoim miejscu połaczył na krotko i zobaczył czy bedzie działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) dokladnie jak napisal zolteczek , polacz go na krotko i tyle , to ze raz gasnie a raz nie moze byc spowodowane zasniedzeniem stykow w czujniku Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Enduro Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 EEEEE miałem zaszpanować wiedza a tu mnie już ubiegli :buttrock: ale to może naprawdę być to bo miałem tak samo w xlr125r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachumichalak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Połączyć na krótko? laik ze mnie straszny lub odkręcić czujnik i oczyścić styki, z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 spodziewam sie ze czujnik jest nierozbieralny , nowy pewnie ze 300 zl :icon_rolleyes: te 2 kable co ida do czujnika na stopce bocznej polacz ze soba i zaizoluj. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachumichalak Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 spodziewam sie ze czujnik jest nierozbieralny , nowy pewnie ze 300 zl :) te 2 kable co ida do czujnika na stopce bocznej polacz ze soba i zaizoluj. czujnik odkręciłem ale tak jak pisałeś jest nierozbieralny ale izolować nie było co, producent kawy zrobił to wystarczająco dobrze, pozostało mi więc oczyścić czujnik nie tylko z brudu, co zrobiłem w zeszłym tygodniu ale i z czarnego nalotu przy użyciu WD40 i drobnoziarnistego papieru ściernego i ta czynność zakończyła się sukcesem, motorek znów jedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 nie zrozumiales mnie , on jest w srodku zardzewialy - wiec moga byc dlasze klopoty , ale nie musza. Jesli bys znowu mila cos nie tak , to te 2 kable co do niego ida laczys ze soba i izolujesz tasma. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (...) wrzucam bieg puszczam sprzęgło i motocykl gaśnie. (...)Skoro gaśnie po puszczeniu sprzęgła, to dodaj gazu... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) no ale przeciez napisal ze czasem rusza normalnie , takze napisal ze po wyczyszczeniu czujnika jest ok - chyba nie siedzi 1 raz na moto Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Jaja se robie... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi