MYCIOR Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 A TY juz jezdzisz czy nadal odpoczywasz po slubie i podrozy poslubnej ??? :eek: :icon_mrgreen: :icon_razz: ja to zawsze robiłem dorywczo i poprostu jak cos ogarniam dla znjomych to wrzucam tu info - nie zajmuje sie tym strike bo z samego wozenia moto to bym z głodu umarł :icon_razz: Co do smaego odpoczynku - to jeszcze nie było czasu odpocząć , poza Forumowym wypadem na moto :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam po powrocie auta z UK. Żeby zbytnio nie zaśmiecać i zadowolić wszystkich. :wink: Następny wyjazd z PL planujemy ok 15,16.12 i później za rok (tzn. w 09 :icon_biggrin: ) okolice 12,13.2009. Normalnie kursujemy co dwa tygodnie. Dłuższa przerwa wynika z powodu Świąt i Nowego Roku. Pozdrawiam Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoxXyx Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Hej. Jim jesli to aktualne to jestem zainteresowany transportem motocykla z Anglii do POlski. Powiedz mi ile może kosztować? Jestem z Lublina, może jak masz gg to podaj. Mam nadzieję że nie ksoztuje to więcej niż 100funciaków...:] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Napisałem na maila. Ale ta stówka to mało :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Mam nadzieję że nie kosztuje to więcej niż 100funciaków...:] Nadzieja matką ...... :biggrin: 100 funtów - to rozbój w biały dzień. Tyle to mozna dać znajomemu, który przy okazji zgarnoł sprzęta. Tym bardziej, że funt teraz jest po 4.4. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Napisałem na maila. Ale ta stówka to mało :( Dlaczego piszesz na PW wstydzisz sie swoich cen ? Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Timac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Nie wstydzę. Po prostu kolega napisał też do mnie na pw. Cena wyjściowa to 150gbp (jeżeli funt jest w okolicy 4,5), reszta zależy od rodzaju moto, ilości (jeden czy więcej) i skąd dokąd. To wszystko. Zresztą wiesz za ile wożę bo pytałeś na forum Manchesteru. DOSIEGO ROKU!!! Edytowane 1 Stycznia 2009 przez JiM Transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam po pierwszym locie w Nowym Roku. Kolejny kurs już zajęty ale na drugi i czwarty tydzień lutego jeszcze są miejsca. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał 84 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Witam interesuje mnie transport moto ze Szkocji dokładniej Aberdeen, chciałbym poznać cene. Jak cos to na PW. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Witam interesuje mnie transport moto ze Szkocji dokładniej Aberdeen, chciałbym poznać cene. Jak cos to na PW. Pozdro. Ja już napisałem do Myciora - tak samo, mamy do sprowadzenia jedno moto z Aberdeen - byle by ktoś przywiózł do Polski, jeśli ktoś ma lub zna kogoś kto może przetransportować to proszę o info!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papryk Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam. Mam wolnego calego busa ( iveco maxi ) Transport najlepiej z okolic Oxfordu,jednak przy dogadaniu sie mozliwy jest odbior moto z innych rejonow. kontakt priv lub gg 4507758, transport rusza za mniej wiecej 10 dni, miejsce docelowe Zgorzelec (dolnyślask) Edytowane 22 Kwietnia 2009 przez Papryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
catrinaltd Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Paliwo + prom w ta i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Wątpię, aby się ktoś na to skusił... masz tylko jeden post na forum i już taka oferta :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 B@rtek, każdy jakoś musi zacząć. Nie od razu Motor zbudowano :biggrin: Pozdrowionka dla wszystkich Sezon w pełni :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JiM Transport Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam W tym miesiącu lecimy po 20 lipca,w następnym w drugiej połowie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi