shipp Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 MegaMrowa cofnij się kilka stron do tyłu, a znajdziesz opis, jak gdzie i którędy jedziemy. Szczegółowego planu jako takiego nie ma. To ma byc wyprawa w klimacie "rączych koni".Tomulus, strona, do której masz linka narazie nie działa, bo zmienia serwer. Powinna działac za dzień lub dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 I jak nastroje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Dopiero teraz zauważyłem, że zeszłoroczny wątek odżył na nowo, tak że garść informacji dla Warszawy. Spotykamy się 2-go sierpnia u mnie około 12.00-13.00 (zależy jak północ dojedzie). Jeśli zdążymy to jeszcze byśmy w w Wawie zaliczyli ślub kuzynki (byłaby atrakcja...). Jeśli nie, to ruszamy do Lucy (Kielce) tam nocujemy i w niedzielę ruszamy w Bieszczady. Jeśli ktoś chce się dołączyć w Wawie to proszę o kontakt na priv-a - podeślę dokładnie mapke z lokalizacją. Muszą się jeszcze wypowiedzieć ludzie z wybrzeża ale wstępnie mają być w godzinach podanych powyżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 I jak nastroje???Ja już nie mogę się doczekać, adrenalina z dnia na dzień rośnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 proszę o kontakt na priv-a Poszlo :biggrin: Ja już nie mogę się doczekać, adrenalina z dnia na dzień rośnie :) Temat troche sie rozmyl, bo wyjazd jet omawiany tez w chinczykach :bigrazz: Np. zestaw podreczny do zabrania na wycieczke :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu111 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) Czy Ktoś wie czy potrzebna jest w Słowacji i Czechach zielona karta? :bigrazz: Edytowane 19 Lipca 2008 przez abu111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Poszlo :icon_mrgreen: Temat troche sie rozmyl, bo wyjazd jet omawiany tez w chinczykach :P Np. zestaw podreczny do zabrania na wycieczke :) Majkel w przyszłym tygodniu mam nadzieję znajdę troche czasu to :biggrin: . Co do rozmycia tematu to jest on równolegle omawiany również na forum Klubu Chińskich Motocykli ("Pierwsza klubowa wycieczka) tak, że dla zainteresowanych warto tam też zajrzeć. Co do czasu trwania wyprawy to ja myślałem że będzie to tydzień :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Czy Ktoś wie czy potrzebna jest w Słowacji i Czechach zielona karta? :DŻe co??? POBUDKA!! Jesteśmy w UE, Shengen i te sprawy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu111 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Zielona Karta wymagana jest na terenie 13 następujących państw: Albania Macedonia Maroko Mołdawia Białoruś Serbia Czarnogóra Tunezja Bośnia i Hercegowina Turcja Iran Ukraina Izrael Wiem, wiem, ale dopiero teraz znalazłem państwa które wymagają. :D A jak się rozpędzimy to niewiadomo gdzie dojedziemy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Majkel w przyszłym tygodniu mam nadzieję znajdę troche czasu to :D . OK, mam Twojego fona to bede dzwonil po niedzieli :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Wiem, wiem, ale dopiero teraz znalazłem państwa które wymagają. :biggrin: A jak się rozpędzimy to niewiadomo gdzie dojedziemy. :crossy:No właśnie kto wie, kto wie :) Mi się marzy jeszcze kiedyś pojechać taką ekipą do Rumunii na trasę transfogarską 2300m .n.p.m to prawie tak jak by u nas wyjechać na Rysy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No właśnie kto wie, kto wie :biggrin: Mi się marzy jeszcze kiedyś pojechać taką ekipą do Rumunii na trasę transfogarską 2300m .n.p.m to prawie tak jak by u nas wyjechać na Rysy :crossy:Kolego sympatyczny, kto wie kto wie...Po sierpniowym wypadzie zamykam ten temat i zakładam nowy na następny sezon.Mam takie wizje:1. Runda po krajach bałtyckich /może nawe aż do Finlandii/2. Czarnogóra3. Mołdawia, Turcja4. Skandynawia5. Inne propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) Po sierpniowym wypadzie zamykam ten temat i zakładam nowy na następny sezon.Mam takie wizje:1. Runda po krajach bałtyckich /może nawe aż do Finlandii/ Shipp na te pierwsza propozycje to pisze sie obiema rekami i nogami :biggrin:Tylko pytanko... Obwod Kaliningradzki tez? :crossy: Edytowane 21 Lipca 2008 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Shipp na te pierwsza propozycje to pisze sie obiema rekami i nogami :flesje:Jak to mówią do trzech razy sztuka :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Shipp na te pierwsza propozycje to pisze sie obiema rekami i nogami :DTylko pytanko... Obwod Kaliningradzki tez? ;)No właśnie tego nie wiem, czy tam zajeżdżac? Nie bardzo ufam Rosjanom. Zanim się zdecyduję, poszukam wpierw opinii ludzi którzy już byli w obwodzie i dowiem się, jakie mają odczucia i czy warto tam jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi