boomer5 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 kupiłem moto i jest tu łańcuch na oringu. niktóży mówią że dobrze niektórzy że nie a co Wy myślicie?? moto to YZ 125 99r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zobacz ile tego jest : O łańcuchach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 do sety tylko bezoringowy. kup sobie DID'a ERT2. podobno one są dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer5 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 no tak ale napęd mam dobry i niewymaga wymiany. więc musze kupować ten zwykły czy niech zostanieo-ring ??nie będe ukrywał poprostu mi kasy szkodaa jeżeli chodzi tylko o moc motoru to ja zaczynam to może jak będe miał 39 a nie 40 KM to mi wystarczy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 do sety tylko bezoringowy. kup sobie DID'a ERT2. podobno one są dobremoze na tor tak (szczegolnie jesli jestes zawodnikiem), ale jak jezdzi enduro to ja bym polecal lancuch oringowy (obecnie sam mam uszczelniony - XW-ring). EXC125 z tego co sie orientuje mawet w serii ma X-ringapzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jeśli widzicie, ze ktos dał linka do podobnych tematów to proszę już nie pisać w tego typu temacie, a ewentualnie jeśli wyniknie jakiś nowy problem napisać to w tamtych. Pzdr Filu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi