stopmen Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Moto chu*owe na maxa (bynajmniej tak wyglada) ale za 5 pak to jak za darmo, wypierdol ta chu*owa czache, nie wiem co za pala tak to zmontowala :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Rometem jeżdziłes bez papierów rok ale kiedys musi byc pierwszy raz i niech cie haltna na crm i wtedy będzie przypał jak dojda co i jak. Jak masz mbx to nim jeżdzij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ale ta crmjezdzil po bedziesz lesie czy po miescie , bo ja bym nia jezdzil po lesie . !!! Wtedy cie nie zlapia !! polecam , chyba ze krotkie odcinki :biggrin:;p;p;p;p Ale crm bedzisz jezdzil po lesie czy po miescie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 no bede patal po polach i po lasach. do miasta mam mbx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 gratuluje ! niewiem co to za ciec sprzedal za 500zl .. ja bym bral bez zadnego zastanowienia ... jak chcesz na tym smigac po lasach to sciagnij te paskudna owiewke, albo jeszcze inaczej.Ja bym kombinowal zeby tamten silnik do mbx wsadzic, to by byla maszyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 gratuluje ! niewiem co to za ciec sprzedal za 500zl .. ja bym bral bez zadnego zastanowienia ... jak chcesz na tym smigac po lasach to sciagnij te paskudna owiewke, albo jeszcze inaczej.Ja bym kombinowal zeby tamten silnik do mbx wsadzic, to by byla maszyna:)czym sie roznia te silniki?bo kolegi ns1 jest duzo mocniejsza od mtx, ktorego kiedys mial, z zewnatrz sa prawie takie same chodZI o 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 silnik do crm kupie nowy od mtx 125 albo od crm 125 a ten albo wloze do mbx albo sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi