Miszczu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Mam pytanki, otóż wypatrzyłem sobie takąż: http://www.4bikes.pl/product_info.php?cPat...products_id=163kurteczke. Czy ktoś z was ją posiada może?? Jakie wrażenia? W ogóle co sądzicie o firmie Alpinestars? Drogi badziew czy warte swojej ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) ja posiadam inny model kurtki Alpinestar link masz w moim podpisie cche ja sprzedac tanio powod chce pośmigać po torze kupilem juz kombinezon rowniez firmy alpine. Firma super ale sie ceni. w kurtce przejezdzile caly z sezon to jest do maja do sierpnia i jestem bardzo zadowlony jak napisalem cche ja sprzedac poniewaz kupilem kombinezon 2 czesciowy wiec teraz wisi w szafie w pokrowcu i czeka sobie! pozdrawiam moj model to vantage i dodam ze jest wedlug mnie faniejsza wygladowo od jet roada! ale to kweistia gustu Edytowane 4 Stycznia 2007 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi