przemek3578 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ja sie zadeklaruje na jakies 2 dni przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) ustalmy jakiś znaczek bo się będziemy szukać po tych całych halach i uschnę z pragnienia :icon_mrgreen: ...http://www.swiatobrazu.republika.pl/strona029.htmlHehe... romans... nie wiem czy wiesz ale jak otwieram linka i patrze na fotki to znam osobiscieobie panie ze zdjecia na samej gorze po prawej :icon_mrgreen: Ta blondynka jest z Krakowa a dziewczynaz prawej z Warszawy :icon_mrgreen: I z tego co wiem bedzie na tych targach rowniez... Ja bym proponował transparent :notworthy: W sumie pomysł niegłupi, tylko kto się go podejmie? Kto na 100% deklaruje przybycie? Ja na 100% bede...Bez przesady te znaczki i transparenty... na dzien lub dwa przed wystawapoprotu wymienmy sie teflonami i konkretnie umowimy sie przed wejsciemnp. o 10:00... i juz... Edytowane 2 Lutego 2007 przez Belgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 To ja bym od razu poprosił numer do którejś z tych Pań :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 mati jaki szybki :banghead: Ja napewno będe na 100% i nawet więcej :crossy: No najlepiej może za 10 -10 przed wejściem i już :biggrin:) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 mati_mot - cóż Ci po jej numerze tel. ? :biggrin: :banghead: :crossy: Bedziesz to pogadasz na żywca... :clap: ;) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 To ja bym od razu poprosił numer do którejś z tych Pań :notworthy: Do tej z lewej nie mam numeru ale mam do jej kolezanki (rowniez z Krakowa).Natomiast mam numer tel na kom i do domu tej z prawej :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Do tej z lewej nie mam numeru ale mam do jej kolezanki (rowniez z Krakowa).Natomiast mam numer tel na kom i do domu tej z prawej ;)Belgu - Ty to masz koleżanki... :( :icon_eek: :cool: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Uuuuaaaa, co ja tutaj widzę? Panowie generalnie umawiają się na dziewczyny , a nie na Wystawę :buttrock: He,he niezły bigos.Hm...skoro hostessy są takie sobie, to może wy moglibyscie troszkę popozować na motocyklach, jako modele? Edytko, co ty na to? :wink: Tak nawiasem mówiąc moglibyście powolutku ustalać godzinkę...ktoryś z was rzucił hasło 10.00, czy mi się cosik przewidziało? :icon_twisted: Poza tym, kochani, chcę nabyć rękawice do moto. A prawdę mówiąc nie bardzo się znam na firmach, które będą wystawiały swój asortyment, więc liczę na waszą FACHOWĄ pomoc. :icon_mrgreen: pozdrawiam serdecznie.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Belgu rzucił przykładową godzinę, ale to jest do potwierdzenia. Tak jak mówił przed samym MBS sie dogadamy co do konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Panowie generalnie umawiają się na dziewczyny , a nie na Wystawę :icon_biggrin: He,he niezły bigos.Hm...skoro hostessy są takie sobie, to może wy moglibyscie troszkę popozować na motocyklach, jako modele? Edytko, co ty na to? :biggrin: no ja laduje zapas baterii do aparatu :biggrin: w rekawiczkach chetnie doradzewiesz panowie pojda na dziewczyny a my pojdziemy na wystawe, zgadamy sie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 a ja co mam zrobić? "przecież się nierozdwoję" jak to powiedziała żaba kiedy miała wybrać między pięknymi i inteligentnymi... :biggrin: Wracając do tematu, 10:00 to chyba niedobra godzina chyba, że spotkamy się przed kasami. W sobotę i niedzielę dużo ludzi i są kolejki do kas. Lepiej może np. 11:00 w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 romans ale konkretnie w jakim miejscu o 11 ?? Mi się wydaje,że lepiej o 10 przed wejściem zbiorą się ludzie i wbijemy do środka tak się lepiej znajdziemy :icon_idea: Pzdr.;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 a ja co mam zrobić? "przecież się nierozdwoję" jak to powiedziała żaba kiedy miała wybrać między pięknymi i inteligentnymi... :icon_mrgreen: ty romasie mozesz umowic sie ze mna i pszczolka (w sumie to juz 2 niewiasty) i mozesz pojsc na wystawe :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 etitko, jak tak dalej pójdzie z pogodą to tym swoim sprzętem z avatara nie dojedziesz do Warszawy... :) jeszcze są trzy tygodnie, więc umówimy sie przed wyjazdem, bo do tej pory bedzie jeszcze kilka postów i informacja się zgubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi