JVC Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Właśnie kilka dni temu sprzedałem samochód i zastanawiam się nad zakupem motocykla z wyższej klasy! No i tu pojawia się bardzo trudne zadanie,a mianowicie podjęcie decyzji która z tych wspaniałych maszyn z dusza wybrać? Chce kupić motocykl klasy 1000cm,ale nie mogę się zdecydować który wybrać. Może ktoś mi doradzi jak rozsądnie wydać te pieniądze? Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Tych tzn. których? ja Ci polecam duzego SV, dusza w układzie V2 wydaje piękny dźwięk (ale dopiero jak wymienisz puszki). A jak wydac pieniądze rozsądnie? hmm... zainwestuj w obligacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Kazdy zachwala co to na czym tylek wozi:) Jesli chodzi chodzi o klase 1000 to masz spory wybor. Mozesz wybrac mocnego nakeda jak b12 albo plastika. Tu w gre wchodzi raczej wielka 4 (przypuszczam ze wlasnie o te moto ci chodzi) czyli R1, GSXR1000, Blade i Kawa 10. Z tych 4 moto jezdzilem i jezdze tylko R1. Za 30000 kupisz w bardzo dobrym stanie R1 z 2004/2005 czyli juz przedostatni wypust. Niektorzy ci napisza ze wyrwiesz juz 2006 ale uwazaj bo o mine nie trudno. Jesli chodzi o sam motocykl...prowadzi sie rewelacyjnie, latwo wyczowalne oddawanie mocy ze slabszym dolem od pozostalej 3 (jest to zaleta jesli nie jezdziles wczesniej na sprzetach tej klasy), hamulce zylety. Jedyna wada w tych modelach jest nawalajacy czujnik polozenia przepustnicy. Poza tym nic nie mozna zarzucic. Moto swietne zarowno na tor jak i droge. W tym roku przejechalem cala Europe i obylo sie naprawde bezbolesnie z olbrzymia dawka radochy. Przydalaby sie tylko wyzsza szyba przednia ale to sie da dokupic. Naprawde polecam a za arternatwe uwazam tylko z tego rocznika GSXR1000. Pozdrawiam i udanego wyboru zycze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Witam drogi kolego! Może nie będę tak szczegółowy w swej propozycji jak OSEK22, ale z taką ilością złotówek zaproponowałbym Ci zerknąc na kultowego Vmax'a :) (motor troszke większy). O ile szukasz właśnie tego typu moto bo do plasików to on się napewno nie zalicza :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi