Nitomen Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 witam w moim moto jedna rura nosna teleskopu jest zuzyta i mimo wymiany simmeringa po paru dniach znowu cieknie - co mozna z tym fantem zrobic ?? dac mniejszy uszczelniacz ? chromowac ?? kupic uzywke ? czy szukac nowej rury np tu: http://moto.allegro.pl/item151773295_rury_...lki_wybor_.html. ile moze kosztowac nowa orginalna rura ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 sie szlifuje sie chormuje sie jezdzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 pozostaje Ci wymiana na nową, miałem to samo www.motobox.pl (tanio) acha, zapomniałem do tego jeszcze nowe panewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) gosc z linku mi odpisal ze za 385 zl mi sprowadzi jedna rure . Rybson13 cos blizej, co ,gdzie, jak, za ile ?? Bread jakie panewki - od czego to ?? - chodzi o te pierscienie metalowe na koncu rury ??, a co jesli dam stare ?? 2 uzywane kompletne lagi moge kupic za 160 zl - mam szanse ze trafie na podobne jak moje, ale rownie dobrze moga byc ok Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 napisalem pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Hej Zadzwon tutaj 602 241 793 - Tecrol - Bielsko.Spoko gosc. Ceny tez dobre. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) juz zamowilem 2 uzywane cale lagi za 160 zeta - mam nadzieje ze cos z tego bedzie :D czy na uszczelniacze zgrubne/przeciwpylowe mozna dac zwykle simmeringi dopasowane wielkoscia, czy tez sa to jakies spiecialne simery dostepne tylko w orginale ( umnie 35 zl sztuka - do sprowadzenia ) Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 czy na uszczelniacze zgrubne/przeciwpylowe mozna dac zwykle simmeringi dopasowane wielkoscia, czy tez sa to jakies spiecialne simery dostepne tylko w orginale ( umnie 35 zl sztuka - do sprowadzenia ) No z deczka mają inna konstrukcję... i są twardsze. Ja bym nie rzeżbił w g. tylko zalożył oryginalne nowe. Zwłaszcza w motocyklu terenowym.I rozejrzyj się za panewkami, bo jak się rury wydarły to i one lepiej nie wyglądają. To tak jakbyś wymienił łańcuch, a nie zmienił zębatek. Nawet od tych używanych które masz zamiar kupić, byle były w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 mam dwa komplety amortyzatorów, lecz te same z tych kompetów są walnięte, czy moge przelać olej i wymienić uszczelniacze z jednego amorka do drugiego? (dodaje że są tej samej firmy i prawie tej samej długości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 olej kup nowy - nie kosztuje duzo Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 mam dwa komplety amortyzatorów, lecz te same z tych kompetów są walnięte, czy moge przelać olej i wymienić uszczelniacze z jednego amorka do drugiego? (dodaje że są tej samej firmy i prawie tej samej długości) Jak wyżej + ciężko wyjąć uszczelniacz, żeby go nie pokaleczyć... uszczelniacze też nie są aż takie drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi