michala Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 a co do nazwy to wywodzi sie ona chyba z tego ze duzo chla :( jak sie jedzie we dwoch to potrafi spalic nawet 5 litrow! i stad chyba ta nazwa!!! a zreszta kupujcie co chcecie ten motorek to ma strasznie wyzylowany silnik i drogie jest jego utrzymanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 witamja wybrałbym Yamahę DT 80 .jechałem na takiej pare razy i szczerze mówiąc przyśpieszenie było niemalże jak w MZ która ma 19 KM. silnik jest elastyczny ( oczywiście nie tak jak w MZ ). drugie to chlodznie - w upalne dni nawet jest wystarczające , tzn silnik sie nie grzeje trzecie - zawieszenie - gościu skacze tym naprawde nieźle i jeszcze rama nie pękła. 4 . niezawodność , narazie około 5tys km tylko ze zmianą zębatek i łańcucha ( co więcej pasuje od WSK :( ) 5. głos - maszyna cichutko chodzi i przyjemnie . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 witam 5. głos - maszyna cichutko chodzi i przyjemnie . pozdrawiam mi sie dźwięk żadnej 50-siątki nie podobał i nie spodoba, bo to za mała pojemność żeby ,,przyjamnie" pierdział :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 witam 5. głos - maszyna cichutko chodzi i przyjemnie . pozdrawiam mi sie dźwięk żadnej 50-siątki nie podobał i nie spodoba' date=' bo to za mała pojemność żeby ,,przyjamnie" pierdział :([/quote']CZekaj słabek - skombinuje jakiś lepszy dyktafon (albo coś do dobrze zapisuje dźwięk, a nie żaden tani złom) to pogadamy o odgłosie wydawanym przez 50ccm :twisted: :twisted: :twisted: (spróbuje nagrać swojego sprzęta w czasie pracy i w momencie, gdy schodzi z obrotów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 witam 5. głos - maszyna cichutko chodzi i przyjemnie . pozdrawiam mi sie dźwięk żadnej 50-siątki nie podobał i nie spodoba' date=' bo to za mała pojemność żeby ,,przyjamnie" pierdział :([/quote'] nie czytasz uważnie - pisałem o 80 a to już jest różnica wielka.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 witam 5. głos - maszyna cichutko chodzi i przyjemnie . pozdrawiam mi sie dźwięk żadnej 50-siątki nie podobał i nie spodoba' date=' bo to za mała pojemność żeby ,,przyjamnie" pierdział :([/quote'] nie czytasz uważnie - pisałem o 80 a to już jest różnica wielka.pozdrawiam hm.. czy ja wiem... dla mnie wszystkie poniżej 125 maja hujowy dźwięk... najlepiej brzmi Gsx-r 10000 z wydechami od Akrapovica :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 poniżej 125 ????dla mnie najżałośniejszy dźwięk wydaje aprilia ( jakieś enduro ) 125 po tuningu pollini na 160ccm.po prostu tragedia a do tego przy tym dźwięku tak słabo jedzie że szkoda patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 witam 5. głos - maszyna cichutko chodzi i przyjemnie . pozdrawiam mi sie dźwięk żadnej 50-siątki nie podobał i nie spodoba' date=' bo to za mała pojemność żeby ,,przyjamnie" pierdział :([/quote'] nie czytasz uważnie - pisałem o 80 a to już jest różnica wielka.pozdrawiam hm.. czy ja wiem... dla mnie wszystkie poniżej 125 maja hujowy dźwięk... najlepiej brzmi Gsx-r 10000 z wydechami od Akrapovica :D 10000?? Z taką pojemnośca na pewno brzmi pięknie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2003 japonii nawet 10000 :lol: 8) nie pomoże by brzmieć pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2003 japonii nawet 10000 :lol: 8) nie pomoże by brzmieć pięknie... zgadzam sie z tym stwierdzeniem, chociaż niektóre z Japońców mi sie podobają.... Gsx-r 1000 z 2002r albo Cebra Blade z 2003 r :( :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2003 a mi sie najbardziej podoba z japoncow dzwiek valkirii z pustymi wydechami! bo jak sie nie rozbebeszy wydechow to tak jakos za cicho! ostatnio jezdzilem takim sprzetem i jestem pod wrazeniem pracy silnika i latwosci jazdy mimo ze ta hondka wazy ponad 320kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2003 a mi sie najbardziej podoba z japoncow dzwiek valkirii z pustymi wydechami! bo jak sie nie rozbebeszy wydechow to tak jakos za cicho! ostatnio jezdzilem takim sprzetem i jestem pod wrazeniem pracy silnika i latwosci jazdy mimo ze ta hondka wazy ponad 320kg. pojemność robi swoje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2003 no wlasnie! dzwiek 50 lub 125 jest jakis taki.... no nie taki jak powinien! ale my tak wogole to chyba mielismy dyskutowac o tym czy lepsze jest derbi czy yamaha DT!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2003 no wlasnie! dzwiek 50 lub 125 jest jakis taki.... no nie taki jak powinien! ale my tak wogole to chyba mielismy dyskutowac o tym czy lepsze jest derbi czy yamaha DT!! :D no właśnie :( a kto narzucił temat Gilerki?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICZA Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Ej, Słabek z całym szacunkiem ale od kiedy DT 80 z lat 94/96 jest chłodzona powietrzem i nie ma tarczówki z przodu???!!!! A o podwoziu nie będe tu wspominał bo ma większe skoki niż Senda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi