Skocz do zawartości

buty Nitro Race

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj dostałem te buty Nitro z allegro i na pierwszy rzut oka wyglądają fajnie :bigrazz:

Wszystko wyjdzie w przysłowiowym praniu :buttrock:

mnie jebia w kostki,

tak samo zreszta jak moje diadory 2Fit.

Wiec albo mam pecha albo z moja nózia jestvcos nie tak :)

mnie jebia w kostki,

tak samo zreszta jak moje diadory 2Fit.

Wiec albo mam pecha albo z moja nózia jestvcos nie tak :icon_rolleyes:

Miałem kupić 43, bo taki nosze na codzień, ale kupiłem 44 i są w porządku :biggrin:

Mnie nigdzie nie uciska itp. :wink:

Widać jednak masz chyba coś z nóżką, bo jak nawet w diadorach Cię uciska :icon_rolleyes:

• 3 tygodnie później...

Chłopaki coś więcej moze o nich, bo mam zamiar je kupić na allegro. Da się w nich chodzić .... jak ze sztywnością , czy nie skrzypią itp itd. Wiem że polatać się teraz nie da, ale chyba kilka metrów przeszliście w nich.

B@rtek czy mierzyłeś stope i wyszło Ci 44, czy to był strzał?! :cool:

Chłopaki coś więcej moze o nich, bo mam zamiar je kupić na allegro. Da się w nich chodzić .... jak ze sztywnością , czy nie skrzypią itp itd. Wiem że polatać się teraz nie da, ale chyba kilka metrów przeszliście w nich.

B@rtek czy mierzyłeś stope i wyszło Ci 44, czy to był strzał?! :)

Jak dla mnie są wygodne, da się w nich chodzić, bo w miejscu zgięcia stopy są elastyczne :P

Nic nie skrzypi, bo nawet nie ma co :banghead:

Co do rozmiaru to w sumie to był strzał (44), bo dopiero po zakupie w opisie aukcji obok rozmiaru pojawiła się informacjo o max. długości stopy i dla 43=27,6cm, a moja ma 28cm, więc wychodzi już 44 :lalag:

Tylko jeszcze zależy jaką kto ma stopę, bo kolega zamówił sobie Probikery Race w rozmiarze 43 i są na niego dobre, a jak założył moje to mówi, że go coś w miejscu pięty/kostki uciska :wink:

P.S.

Może superfastmario się o nich coś więcej wypowie...

Znać, będziesz wtedy opinie 2 osób :wink:

• 2 tygodnie później...

Mario ma teraz sesje i jak widac przegapia co ciekawsze tematy na forum :)

Buty polecam, chociaz przez te wzomocninie na piecie wygladaja na jeszcze wieksze.

JA nosze 45,5 wiec kupiłem 46 i jestduzo miejsca na paluchy, ale uwieraja mniew kostke, bo mam wysokie podbicie stopy.I mi Qr..a kostka wychodzi wyzej niz jest to przewidziane i mnie wzmocnienie kostki uwuiera tak ze płakać sie che.Ale poradzimy cos na to.

pzdr i miłego uzytkowania.

PS. A czympastowac te buty?

Bo zadałem posta raz ale chytba nikt na forum nie miał zielonego pojecia o cokaman.

poz :bigrazz: