Skocz do zawartości

buty Nitro Race

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie! wypatrzyłem na allegro buciki Nitro Race w fajnej cenie (link do aukcji). Jeśli ktoś ma lub miał z nimi do czynienia do prosze o opinie. Dodam że potrzebuje do jazdy sportowo-turystycznej oraz po mieście. Jeżeli ktoś posiada informacje gdzie w Warszawie można takie kupić/przymierzyć/obejrzeć to również prosze o info. pozdrawiam i szczesliwego nowego :bigrazz:

Hej.

Ja bede miał w sobote z reichu.

Za 200 zeta a nie kurna za 299.

Moge napisac jak je załoze na nogi, ale nijak sie to bedzie miało do wrazen z jazdy.

Wrazenia na wiosne najwczesniej.

Buty, były do kupienia na stronie POLO.

http://www.polo-motorrad.de/html/start2.html

pzdr

Hej.

Ja bede miał w sobote z reichu.

Za 200 zeta a nie kurna za 299.

Moge napisac jak je załoze na nogi, ale nijak sie to bedzie miało do wrazen z jazdy.

Wrazenia na wiosne najwczesniej.

Buty, były do kupienia na stronie POLO.

http://www.polo-motorrad.de/html/start2.html

pzdr

A wiec bootki leza juz u mnie w domku.

Co moge o nich powiedziec?

Wygladaja kosmicznie, sa dobrze wykonane.

Na wygodne nie wygladaja, wiec turystyczne spacerki w kalpexach a bootki w łapkach.

Oczywiscie moge sie ciezko mylic.

Co do ukłądania sie W NICHspodni textylnych-mam takie wkałdane do bootów-to nie jest tak jak w moich Diadorach 2FIT.Ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia.

W sumie za kwote 50E nie bede jeczał tylko cieszył sie wygodniejszymi bootkami wreszcie.

pzdr :icon_biggrin:

Siemka o ile mi wiadomo to te buty sa wlasnie przecenione o 50 % w POLO za 49,95 €

pozdrawiam

:clap:

Były przecenione, bo niestety już ich w ofercie nie ma :)

Wczoraj je jeszcze w Polo widzialem i to nie tylko jedna pare. moze warto by bylo wejsc oprocz w polo de w poszczegolne sklepy w poszczegolnych miastach. W Polo .de powinne byc adresy ( nie wiem czy sa sam nie sprawdzalem )

:)

Edytowane przez ks-rider

Były bo ja sie jeszcze załapałem na nie :icon_rolleyes:

A wyprzedaz to wyprzedaz wiec do ostatniej sztuki.Na stronie wcale nie musi byc juz tych bootków wcale.

A na allegro ktos sobie zarabia na nich stróffke na parze.

Zdziercy pie......

Prostujac wszystko to buty kupił mi kumpla ojciec, pracujacy na stałe w niemczech, pare dni przed swietami a bootki dostałem dopiero w zeszły łykent.

Ale 200 zł to max co bym dał za takie kalosze.

JAk juz wspominałem nie umywaja sie do moich Diador 2FIT.

Ale diadory po szlifie i kilku sezonach straciły nieco na swiezosci

poz :notworthy:

Czy ktoś używał butów hein Gericke model psx-1 http://moto.allegro.pl/item157228823_buty_..._za_60_cen.html

widzę że są w podobnej a nawet nizszej cenie niż Nitro , a wyglądaj na wygodniejsze do chodzenia, a szukam butów które nadawały by się nie tylko do jazdy ale i do chodzenia czy ktoś używał obu tych modeli ??

za 150 zl to moze bym te HG kupil,taka kopia Alpinestars,z opinii, nie pamietam strony, przemakaja. Krazac po ebayach i innych aukcjach widzialem oferty uzywanych po pol albo calym sezonie-masakra, a przeciez nie sa to typowo torowe buty i nie powinny dostawac w dupe.Wygladaly jak pomarszczone kapcie. Roczne buty sidi,daytona,czy alpine to jak nowki sztuki wygladaja ,chyba ze po szlifie.