CyganCR250 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam mam pyanie czy jak mam pęknięcie w dyfuzorze ( nie wiem czy dobrze napisałem - chodzi mi o tą rozszerzoną część wydechu z kolankiem ) to motor traci na mocy ?? dziurka jaest niewielka ale słyszałem że ma to wpływ na moc dzieki za każą odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Traci na mocy poniewaz uklad wydechowy jest nieszczelny :icon_mrgreen: Jak to mala dziura to zaspawaj ja i po sprawie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 motocykl moze, aczkolwiek nie musi po tym stracic na mocy.ja bym jednak radzil to zaspawac mimo, ze jest to maly otwor. w dwutaktach ingerujemy jedynie w koncowki wydechu- dyfuzor zostawiamy bez zmian:) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 dyfuzor zostawiamy bez zmian... jesli chodzi o kształt cały środek trzeba wypatroszyć w sprzętach które były fabrycznie blokowane :buttrock: a co do tej dziurki to proponuje zaspawać nie tylko ze względu na moc CR'y ale i zapach spodni i nogi od uciekających spalin :icon_twisted: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 trzeba ją zaspawać, chodzi też o estetyke, no bo jak to tak dziura w japońskim sprzęcie, i to śmrodzie to też racja :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Cr to wyczyn.Wątpie iz jest blokowana ;) :flesje: Uklad musi byc szczelny szczegolnie w tak wysilonym silniku jest szczegolnie wazne szczelny uklad i dobra regulacja gaznika.Gdy tak nie jest tylko przyspieszamy zuzycie tloka ktory i tak ma zywotnosc krotką w wyczynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi