Patryk Opublikowano 21 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 Jest do sprzedania fajny motorek, tylko nie wiem co to jest, bo jest troche rozebrany, na liczniku (licznik = 90km/h) jest "peugeot", a na siedzeniu "MBK". Jest to taka większa endurka (bardziej szosowa). Wie ktoś co to jest? Próbowałem szukać "peugeot mbk" ale klops, albo peugeot, albo mbk. nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 21 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 Hmm ja bym zrobił tak : poprosiłbym właściciela o podanie np. numeru ramy i wysłałbym zapytanie do dealera Peugeota o to jaki to model. Jeśli nie będą wiedzieli co to jest to oczywiście zapytanie do mbk (nie ma przestawicielstwa na polske) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 21 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 a ja bym tego nie brał, bo skoro nie możesz tego nigdzie znaleźć to możesz mieć potem problemy z częściami, a jak każdy z nas wie, kupując używany sprzęt musimy sie liczyć z tym, że coś nam nawali czego oczywiście wam nie zyczę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 21 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2003 Słabek masz racje ale ziomek moze po prostu az tak bardzo moto sie nie interesuje i nie kojarzy (bez urazy ;-) ) Zaraz pomoge poszukac Ci w necie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 Pod marką MBK są produkowane we Francji skutery bliźniacze do Yamahy.Czyim bliźniakiem jest Endurka - tego nie wiem. Jesli jest to motorower Enduro, to mogę Cię zapewnić, że we Francji w każdej "dziurze" jest sklep w którym stoją Endurki - 50 tki Peugeota i MBK (nawet w sklepach rowerowych), czy przekłada się to na dostęp do części zamiennych w Polsce - tego już nie wiem. Swoją drogą to dość dziwne, że w Polsce mało kto o tej marce słyszał, a we Francji jest tego pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2003 http://www.mbk-europe.com/tu w dziale 50 ccm jest jakies enduro Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2003 ok, to jest dokładnie mbk x-limit supermotard. jest za 3000zł tylko narazie bez owiewek bo go malują. spróbuje nazbierać kasiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi