Paolo350 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Heh - nieźle;O Jawie Boxer słyszałem - i oglądałem kiedyś jej zdjęcia - ale ona chyba nie weszła do produkcji.A tym Rotaxem jestem całkowicie zaskoczony - wiem, że MZ miała motocykl z tym silnikiem - ale Jawa???Mimo wszystko fajna machina (moje zdanie nie jest obiektywne - sam do niedawna miałen TS 350 i złego asłowa na ten motor nie powiem).Szczerze mówiąc wytwórnia motocykli Jawa od poczatku mnie zaskakiwała swoimi pomysłami - i jak widac jeszcze dłogo będzie mnie zaskakiwać.Jawa Rulez :icon_mrgreen: Ps;Czy BMW F650 GS nie jeżdżą czasem na Rotaxie???Jeśli to jest ten sam silnik to spoko - brak zastrzeżeń;Pps;Obecnie Jawa produkuje jakieś (chyba 2) modele motocykli z silnikami Rotax; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Dobra spoko,a na moje pytanko nikt nie odpowiedział :D :P Ile by była w tych czasach warta taka jawak co ? :D Pozdrawiam Jonek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 No przecież Bartek podał ci przybliżony przedział cenowy - tak koło 3000 - 4000zł;MZ na silniku Rotax kosztują chyba koło 3500zł - więc Jawa powinna mieć podobną cenę; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perak250 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Cos właśnie nie bardzo można stwierdzić o jaki sprzet chodzi - bo napisane jest 500 Mustang - co wskazywałoby na 2 motocykle - a właściwie na motocykl i motorower; Ps;Jeśli ktoś ma 500 OHC to niech napisze co nieco na ich temat lub podeśle zdjęcia swojego sprzętu (ja osobiście nie mam niestety takiego motocykla, jednak strasznie mnie one interesują); Na Czeskich stronach można je zobaczyć, ale jestem ciekaw czy w Polsce jeżdżą takie sprzęty?? Tu klub jawa perak wrocław w polsce oficjalnie -legalnie jest zarejestrowwanych 11 moto jawa 500 ohc i znam jeszce szt. kilka w remoncie.spotkać je można u czechów na zlotach. w polsce widziałem jeżdząca ostatnio gdzieś w roku 1975. pozdrawiam krzysztof perak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi