scooby_bp Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 narazie mam zmatowane z 70% ramy, więc w sobote będzie malowana podkładem a puzniej lakierem;] a teraz mi powiedzcie w jakim kolorze pomalować rame a w jakim wahacz i przedne zawieszenie bo złote niezby mi sie podoba;/ myślałem zeby rame walnąć na czarno a wacha i przednie zawieszenie na siwo;] co wy nato? albo walnąc wszystko na czarno;] co wy nato ? piszcie swoją opinie :bigrazz: :) Pozdro_4_All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 oczywiście to ma sie podobac tobie ale skoro pytasz to ja uważam zę wahach tylni i przednie zawieszenie na srebrno albo chrom. a rame na czarno.....To zalezy tez od tego na jaki kolor będzie reszta motoru owiewki itp. Ten kolor tez trzeba jakos dobrac zeby ładnie sie komponował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 owiewki pewnie czarne;] ale to jeszcze do ustalenia, poniewaz owiewki bede pod sam koniec składał;] moze jakies fioletowe, albo czarne, cos w tym stylu;] dzięki za odpowiedz;] mam nadzieje ze więcej będzie wypowiedzi Pozdro_4_all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ja orginalnie mam siwa rame, i mi sie podoba, tylwe ze ja mam lipne biale plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Bari nie tylko ty nia jezdziles :) ;] No no fajna robota ... Wiesz o tym scooby_bp ze jak skonczysz prace to my na forum chcemy widziec obszerna galerie?? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Pawik_NSR wiem o tym;] ;] narazie niema nowy fotek, jak bedzie rama malowana podkładem to jakies fotki zrobie;] bo przecez niebede robił jak matuje:D hehe widze ze ta senda to jest sławna na 4um;] Edytowane 9 Stycznia 2007 przez scooby_bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 sory ale wg. mnie wyglada ja gówno teraz...Kup porzadna okleine, a nie jakies dupne najklejki, oddaj siodło do obszycia na nowo, tak żeby zgrywało sie z nowym kolorem. Obowiązkowo zmiana kierownicy, poanoduj obręcze na czarno.i może coś z tego powstanie. Bo narazie wygląda tak że bym za nią więcej niż 1000zł nie dał. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 to ty niewidziałes jej jak ją kupiłem;] wiem wiem ja ją robie chyba jednak dla siebie więc kasy nie bede oszczędzał;] tylko z tym siedzeniem to niejest tak łatwo poniewaz ja niechcę miec całego w same skurze jak w scigach tylko chcę zostawić większosc tego ontypoślizgowego fioletowego a zmienic tylko reszcze na skure czy coś takiego! z oobręczami to jeszcze niewiem czy będe malował zbytnio niewiem jak się zabrac za malowanie obręczy;/ Najrpiew pomalować to podkładem wzmacniającym jakims a puzniej zwykłym lakierem samochodowym?? jak sie myle to prosze poprawcie mnie;] Pozdro_4_all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 oddac do zakładu który anoduje aluminium. Koszt około 100zł Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Enduro max ta senda teraz mi sie nie podoba masz racje ale warta jest napewno ponad 1000 ja rame pomalowal bym na siwo wahacz zostawil tak jak jest a zawieche przednia na czarny akryl pozdro owiewki w jednym kolorze czyli szalona pomarancz lub cala na zotlo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 z kolorem ramy i wahacze musze zdecydować do soboty. poniewaz będzie już malowana w sobote;] więc moze jeszcze jakies propozycje?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Na rozowo :icon_question: :banghead: Prosze Cie nie pisz juz nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 rozek a niby czemu ma nie pisać coś ci się nie podoba? proste nie pisz w tym temacie nic już więcjej!!!!!!!! Ja bym przednie zawieszenie pomalowal na zloto(jak teraz jest), rama na czarno,wahacz na szaro (taki jak jest)tylko od nowić:icon_twisted: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Całe szczescie ze tacy jak wy znikacie szybciej niz sie pojawiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 hahaha rozek tutaj to mnie rozbawiłeś <lol2> i powiem Ci że nie znikne yak szybko jak myślisz...idź pojezdzij na MBX'ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi