Skocz do zawartości

Bułgaria - sierpień!

maniek_7
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ponieważ zbliża się termin planowanego wyjazdu, a u Pawła parę osób wyraziło ewentualne zainteresowanie, podaję dokładne założenia planowanego wyjazdu:

Wyjazd 14-go sierpnia (czwartek), po południu, z noclegiem przed granicą - tu duuuży uśmiech do kolegów z południa o jakieś przespanie naszej ekipy :(

15-go, piątek (WOLNE!) jedziemy dalej do Rumunii. W Rumunii, jak nam się spodoba, zostaniemy z dzień w Transylwanii, co by zamki pozwiedzać i Dracule podglądać. Sobota - Bułgaria Burgas. W Bułgarii będziemy do piątku (może zaliczymy na chwilę Turcję?). Wyjazd w piątek/sobotę (22/23 sierpnia) wyjazd z Bułgarii i w niedzielę wieczorem jesteśmy w domu. Wyjazd z Bułgarii albo piątek albo sobota, ze względu, że np jeszcze się nie zdecydowaliśmy, czy np. nie zwiedzimy dłużej np. Węgier - (Balaton?). Gdzie śpimy? Jesteśmy leniwi, będziemy spali na kwaterach - koszty w temacie o wycieczce Marlewa w długi weekend. Ale jak się dogadamy, to można zabrać i namioty - nie ma problemu!

Jak na razie są trzy moto na pewno:

ja, Marlew (suzi GS 550), Markepassa (honda CB500)... jak niejaki Redwater, Michał i ktokolwiek chętny się zdecyduje, kontakt organizacyjny ja lub Marlew. Obowiązkowe sa tylko pozytywne nastawienie i dobry humor.

Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec)

Uszanowanie Wszystkim,

po koszmarnym tygodniu w Stegnie wreszcie znowu w robocie :) :D :D

Cholernie się cieszę że ekipa sie powieksza, tylko co z tą Turcją Maniek - miała być Grecja?

Ja osobiście uwielbiam Turcję ale nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ile trwają formalności na przejściach drogowych do Turcji - ostatnio jak jechałem to było ok. 4 godzin i to tylko dlatego że spotkaliśmy angielskojęzycznego Turka który nas poprowadził.

Dajcie sobie spokój z namiotami, w razie czego śpiwory a na południe od Słowacji w sierpniu padać nie ma prawa.

Ponieważ czasu niewiele to muszę się zabrać za sprzęta więc za chwilę przeniosę się do innego działu.

Na razie!

Aha - ponieważ moja żona z dzieckiem przebywa do czwartku w Legnicy 8) :) 8) więc w domu spokój :D i zapraszam wszystkich chętnych do dokładniejszego obgadania wyjazdu - tylko wcześniej telefonik bo muszę jeszcze pojezdzić po mechanikach