DiboS60 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Chce zrobic hand breaka w kmxe.Mam taki pomysl aby z weza od przedniego hebla walnąc trujnik i podpiac sie pod tylny wąż ruwniez na trujniku.w ten sposob jak mi sie uda odpowietrzyc uklad jadac na gumie uzyskam tylny hebel w ręce.Ale przy hamowaniu przednim bedą mi hamowaly 2 kola..Da sie to jakos inaczej rozwiazac??Myslalem tez o zalozeniu 2 pompy i wajhe taką jak jest w lkadach na gas pod manetką przedniego hebla..Czy orginalnie handbreak ma dodatkowy zacisk natylne kolo dzialajacy zupelnie osobno??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Bylo to juz poruszane :) Tutaj masz linka:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...77&hl=handbrake Tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi