Piotrek Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 oj padaka ładna, ale sevenka to fajny sprzęcik :-) Powiedz ile za nią dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 No lagi krzywe, ale mam już jedną na wymianę teraz trzeba będzie poszukać drugiej. W ogóle myślę do Łodzi pojechać na Motobazar może znajdę trochę części, w normalnych cenach i pewnie wybór będzie lepszy ;) weźmiesz mnie :buttrock: prawda? Jak znam życie to Eustachy też będzie chciał jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAREK66 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Witam Marcin , mam pare czesci do tych zegarów napisz to moge podesłąc foto tych elementów lub dzwoń 781-257-878 Marek :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 oj padaka ładna, ale sevenka to fajny sprzęcik :-) Powiedz ile za nią dałeś Ja Ci dam padakę :icon_biggrin: Nie, nie powiem ile za nią dałem. weźmiesz mnie :) prawda? Jak znam życie to Eustachy też będzie chciał jechać No jak będzie jeszcze miejsce to chętnie, zawsze to mniej na paliwo wyjdzie :clap: A cały Motyka nawet jak by płacił złotem to bym go nie zabrał bo go nie lubię :cool: Witam Marcin , mam pare czesci do tych zegarów napisz to moge podesłąc foto tych elementów lub dzwoń 781-257-878 Marek :buttrock: No to jak byś mógł to podeślij fotki na e-maila [email protected]. I napisz jakie masz jeszcze części to może coś więcej wybiorę. Jak by ktoś miał to przydał by mi się prawy podnóżek kierowcy, jak ktoś ma to też niech da znać :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi