profaner Opublikowano 20 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2003 mam taką sprawę...wstyd się przyznać:( motocykl nie chce mi odpalić... Powinienem chyba wymienić swiece ale jakoś kiepsko z groszem.. wiec mam tkie głupie pytanie co pokoleji (i może najlepiej jeszce jak:) sprawdzac aby eliminować pewne czescii i dojsc do tej wadliwej albo do przyczyny nie możności odpalenia bryki:)Ale gnój nie... piekna pogoda człowiek ma ochote sobie wskoczyc na moto i zroic kilka kilometrów a tu dupa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 20 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2003 Sprawdzasz czy dochodzi paliwo czyli zdejmujesz przewód paliwowy z gaźnika, odkręcasz kranik i pa3sz czy leci. Jeśli tak - sprawdzasz czy jest iskra: wykręcasz świece, nakładasz fajki, kładziesz świece na cylindrach lub silniku tak, żeby miały styk z masą i dajesz na kickstarter. Jeśli jest iskra i paliwo idzie z kranika to może być gaźnik zapchany. To na początek. Próbuj i pisz.Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi