marcin.j007 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Wszystko juz wyjasnione na moja niekorzysc sam sie wkopalem w gowno i dojdzie prawdopodobnie do zwrocenia motoru przez moja glupote :crossy: Zabic sie tylko :D Może jaśniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Nie podpisalem z nim umowy ani nie wzielem kopi jego i on sobie moze robic co chce a motor jest dalej moj :) Wszystko przez nie uwage !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) To on go roz***ał i Ci wcisnąć spowrotem chce :icon_evil: Ja bym mu zwrócił mniej hajsu :) Edytowane 23 Grudnia 2006 przez marcin.j007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Sorry nie obraź się ale tak to jest jak się dzieci w takie rzeczy bawia. Nie chce mi się w niuansy prawne wchodzić ale jak się za bardzo kombinuje to się na ogół tylko traci.Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi