Piotrusgsx Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 GAP 0.7mm, ile przejechałeś na tych świecach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Motocykl mam dopiero z miesiąc, na liczniku 15000 km, po tarczach oponach i ogólnym stanie moto sądze ze to prawdziwy przebieg. Nie wiem kiedy poprzedni właściciel świece zmieniał, nie wiem czy w ogóle je zmieniał, czyli w najgorszym przypadku mają 15000 km. Dalej nie moge go zapalić :/ Zamawiam nowe świece, tak profilaktycznie żeby mieć pewnośc że to nie przez nie i bede potem probował... Dzięki za pomoc wszystkim, jak sobie nie poradze to bede jeszcze pytał!Pozdro :) Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Motocykl mam dopiero z miesiąc, na liczniku 15000 km, po tarczach oponach i ogólnym stanie moto sądze ze to prawdziwy przebieg. Nie wiem kiedy poprzedni właściciel świece zmieniał, nie wiem czy w ogóle je zmieniał, czyli w najgorszym przypadku mają 15000 km. Dalej nie moge go zapalić :/ Zamawiam nowe świece, tak profilaktycznie żeby mieć pewnośc że to nie przez nie i bede potem probował... Dzięki za pomoc wszystkim, jak sobie nie poradze to bede jeszcze pytał!Pozdro :) Serwisówka zaleca wymianę co 12kkm, jak je miałeś w rękach to trzeba było obejrzeć elektrody czy nie są powypalane. Jeszcze jedno - jak będziesz próbował odpalać moto to zanim zaczniesz kręcić przestaw kranik na PRI i poczekaj parę minut żeby zalać komory pływakowe paliwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 I koniecznie podładuj akumulator oraz sprawdź czy się jeszcze w ogóle nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam.Chce zamówić sobie świece do Bandziora, te co mam mają symbol CR9EK, są firmy NGK. Szukałem na http://www.larsson.com.pl i są tam tylko NGK 1200687. Czy to te same świece? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam.Chce zamówić sobie świece do Bandziora, te co mam mają symbol CR9EK, są firmy NGK. Szukałem na http://www.larsson.com.pl i są tam tylko NGK 1200687. Czy to te same świece?To ta sama świeca. Zamiast NGK polecam DENSO (i to nie tylko dlatego że sam je sprzedaje) - będziesz miał mniej problemów z odpalaniem na zimono i zalewaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy ktoś może coś jeszcze powiedzieć o DENSO? Ile u Ciebie one kosztują? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy ktoś może coś jeszcze powiedzieć o DENSO? Ile u Ciebie one kosztują? 31,50/szt. Co więcej można powiedzieć - po prostu w opiniach użytkowników na świecach Denso jest mniej problemów z odpalaniem po dłuższym postoju i w wilgotnych warunkach (możesz użyj opcji SZUKAJ to znajdziesz coś więcej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Piotrus wyczyść skrzynke PW bo nie można sie skontaktować... Albo daj gg czy coś :flesje:Pozdro Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi