Daevon Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam. kilka dni temu widziałem motocyklistę w czarnym kasku ze swego rodzaju "rogami". Spodobał mi się ten kask. Szukałem w sieci i nic konkretnego nie znalazłem. Może ktoś z Was zna nazwę firmy, która robi takie kaski? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=4711 O takie ci chodziło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Haha nie :biggrin: . Te były czarne jak cały kask i stanowiły z nim jedną całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 O to znowu coś nowego :clap: Może ktoś sobie sam dokleił ,złapał rogacza ,obciał mu rogi ...... :bigrazz: Albo ma żonę nie ..... tędy i mu wyrosły :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 A wie ktoś gdzie można kupic naklejanego czerwonego irokeza do kasku ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) http://www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPa...b853e68032972c8 Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Kuba 89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Jestem przekonany, że to jakiś konkretny model kasku. Nie żadne jelenie rogi, uszy niedźwiedzia czy irokezy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 tez cos podobnego widziałem.. no mize i sa takie kaski ... :) albo moda na doklejanie sie pojawia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Czyli to było doklejone? Bo gdyby to był firmowy kask, to ktoś na pewno wiedziałby o jaki chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja tez kiedys widzialem wlasnie takie rogi i wygladaly jak prawdziwe ale nie mialem okazji ich obejrzec dokladnie.Ale te doklejane gadzety tez sa fajne,na zlot to fajnie wyglada,ale na jazde to pewnie odpadnie przy wiekszych predkosciach ;) Ale czego sie nie robi zeby sie wiara lookala :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi