Don_Corleone Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 nom ja smigam GS :) a przelotówka .. no mi się wydaje, że nei wiecej niz 120 :) po o sie tak spieszy :) nom ale jak uwarzaie :) postosujemy się do wszystkich :) pozdro :) :icon_evil: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Też jade do Częstochowy, ale raczej z ekipą z Forum Śląskiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 przelotówka odpowiada, ale pod warunkiem, ze zakupie sobie do tego czasu nowy kask, co jest na 90% pewne :-) Ba aktualnie śmigam w tym, co został mi po komarze, więc max 100, wiadomo da się więcej, ale przez dłuższy czas to można szału dostać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 nom ja włąśnie tez narazie jeżdze w starym tigerze po simsonie co mi został, i przy 120 zazyna zrywac mi go z łowy:P:P dobre są do 60km/h, ale szybciej sa niebezpieczne:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 nom, to tak jak ja i na dodatek w żółtym, bo jak kupowałem to innego nie mieli, a pilnie potrzebowałem kasku :-) Teraz mam zamiar zapodać sobie coś za ok 1k zł. więc powinien być lepszy od naszej rodzimej produkcji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 nom ja sobie chce sprawić NITRO http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M225211 lub model 750, kumple mają i taki i taki i sa super do szybkiej jazdy na ścigu.... puki co bede smigał na nim na GS ale jak wszystko dobrze pujdzie to na wiosne będe zmieniał na jakiegoś plastika :banghead: może AXR 750I :cool: zobaczymy :0 puki co musze prawko zrobic :P ;) pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Mam Nitro 750 i wcale taki dobry do jazdy na ścigu nie jest bo wieje jak cholera w nim ;] Lepiej dołóż i kup coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 co byś polecił ?? nigdy nie miałem poważnego kasku... puki co mam tigera z 50zł:icon_biggrin: pozdro :icon_biggrin: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Widze, prawie z moich okolic jestescie. Ja jestem z Lublinca. I prawdopodobnie tez wybieram sie na rozpoczecie sezonu na Jasnej Gorze. PSŁ sorki za brak polskich literek ale cos mi sie klawiatura porabala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 co byś polecił ?? nigdy nie miałem poważnego kasku... puki co mam tigera z 50zł:eek: pozdro :) :icon_mrgreen: Dołóż troche kasy i kup jakiś kask z wyższej półki niż Nitro. Pojedź do jakiegoś salonu i poprzymierzaj i poproś czy można przetestować. Jeszcze nie ma aż tak zimno więc nawet na moto możesz podjechać :) Dokładniej nic Ci nie powiem bo w innych kaskach nie jeździłem niż Dragon i Nitro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ok czaje czaje :icon_twisted: wielkie dzięki :biggrin: :icon_twisted: a jeśli chodzi o wyjazd na Jasną Góre na rozpoczęcie sezonu, no cóż... bardzo się ciesze, że sa chętni : mysle że sklepiemy przynajmniej 10 maszyn na wyjazd( miejmy nadzieje, że więcej) jeszcze będziemy wracac do tego tematu blizej terminu :biggrin: mysle, że w marcu można będzie odświerzyć temat i konkretnie się zaczac dogadywać :cool: Mam wielka nadzieje, że ekipa będzie fajna, to odrazu omówimy wstępny plan na wyjazd do POznania na MMP, puxniej moze na jakieś zloty... np: stare olesno, turawa, bednary itd. jeszcze raz wielkie dzięki :cool: do usłyszenia :biggrin: pzdr :biggrin: Corleone :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ja jestem za :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 jeszcze jedno :) zapomniałem ... ;p tu jest link do tematu w którym opisana jest impreza w częśtochowie, rozpoczęcie sezonu, na które się wybieramy :) http://forum.motocyklistow.pl/Rozpoczecie-...007-t61994.html pozdro 600 :) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 ja mam pecha normalnieCzęstochowa 2007 odpada, bo dziadkowie w ten sam dzień mają 50 rocznicę ślubu i szykuje się impra na ok 50 luda, a ja mam jeszcze za szofera robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi