przemek3578 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jestem bardzo ciekawy efektów takiego ładowania - właśnie przeglądałem na allegro oferty takich prostowniczków... ciekawe czy to jest tak naprawde wskazane dla aku..? Tak czytam i czytam - w końcu sam nie wiem - do tej pory zawsze na zimę wyciągałem aku z moto i doładowywałem raz na miesiąc - w sumie wszystko było ok. Jeden akumulatorek wytrzymał mi 4lata i nigdy nie miałem z nim problemów. Teraz mam nowy aku.. i .... no i co? No i zabiliście mi klina... nie wiem czy postępować z nim tak jak robiłem to do tej pory czy kupić taką ładowareczkę... :lalag: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówa Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Wydaje mi się, że podłączając akumulator do takiej ładowareczki na całą zimę wszystko powinno być ok. Może ktoś używał już w tamtą zimę takiej ładowarki i się tutaj wypowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi