Pepper Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 wiem ze nie ma sensu robic 6 modelow ktore sie roznia blotnikiem ale jednak oferta byla bidna a teraz sie to troche rozkreca a co w vn 1600 jest tandetne ? i co z ta kawa i kruzeramibardzo bym prosil o jakies rzeczowe argumenty a nie tylko fakt ze posiadasz 800-tke i wszystkie powyzej tej pojemnosci sa be Ja wiem, że dla Ciebie każdy kto jeździ na czymś poniżej 1000+dużo to świadectwo bezsensowności bytu, ale moje ego ma się dobrze i nikomu nie mówię, że duże jest be.Kawa według mnie nie umie dopracowywać detali, co w tej klasie jest ważne. Generalnie są one bezpłciowe. Wygląda na to, że powoli się to u nich zmienia. A w ogóle to podpucha była bo czułem, że jako wojujący bigtwinowiec wyłonisz się z tłumu. Graba i :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 owszem lubie wojowac ale nie jestem typem zadymiarza poprostu lubie powiedziec cos dosadnie co mysle i przedewszystkim szczerze, coz poradzic ze wielokrotnie juz podpadlem niejednemu uzytkownikowi... taka widac moja natura :buttrock:ale nie padl zaden argument dalej nie rozumiem co jest bezpluciowejezeli chodzi o detale to wydaje mi sie ze sa jaknajbardziej na wysokim poziomie przynajmniej w motocyklach o wyzszej kwocie powiedzmy pow 40 tys a co do tego ze ktos jezdzi na czyms mniejszym to nie jest dla mnie gorszyjednak jezeli mam doradzac komus dysponujacemu kwota ktora wystarcza na cos wiekszego to tak doradzam jestem szczery i mowie co mysle, nie jestem typem wazeliniarza, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Czytałem artykuł w "Motocyklu" o tej nowej yamasze. Ciekawie się prezentuje, choć już mnie gryzą po oczach szczegóły:- rama czarny mat kontra połusk lakieru i chromów- połączenie kolanek i tłumika końcowego jakieś niespasowane ze szczelinami- ta lampa na przodzie, jakby malowana po dzwonie- konsola na kierownicy (no dobra), ale sportowy wlew paliwa (Marauder) do cruisera mi nie pasuje- chłodnica... technicznie może na + ale wizualnie :flesje: - ogólnie mnóstwo dupereli, nakładek, osłon nawrzucanych.Potem zajrzałem na nowego Fat Boya... to jest klasyka!!!! Tu widać smak stylistów :notworthy: Pozostaję przy Wildzie, choć Stan nie uważa go za nowoczesny motocykl i ja się z tym zgadzam, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ciekawie się prezentuje, choć już mnie gryzą po oczach szczegóły:- konsola na kierownicy (no dobra), ale sportowy wlew paliwa (Marauder) do cruisera mi nie pasuje To akurat dla mnie jest zaleta... jak jezdze w szczekowcu na lbie to widze co mam na zegarze itp.Jak mam to na baku to guzik widac... chyba, ze jezdzisz w otwartym a ja takich nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byko Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 No mi sie raczej nie podoba Chłodnica w Dragu ? blee wole juz mojego 650 lub poczciwego 1100 pozdro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 To akurat dla mnie jest zaleta... jak jezdze w szczekowcu na lbie to widze co mam na zegarze itp.Jak mam to na baku to guzik widac... chyba, ze jezdzisz w otwartym a ja takich nie lubie.A niech sobie będą zagary na kierownicy, ale bardziej mi chodziło o ten sportowy wlew - stylistycznie mi osoboście nie pasuje. I ta mnogość czarnych, jakby plastykowych nakładek i dupereli. Podoczepiali tego jak na hamerykańskiej choince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi