Skocz do zawartości

moto-news 2007

drobi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wiem ze nie ma sensu robic 6 modelow ktore sie roznia blotnikiem

ale jednak oferta byla bidna a teraz sie to troche rozkreca

a co w vn 1600 jest tandetne ? i co z ta kawa i kruzerami

bardzo bym prosil o jakies rzeczowe argumenty a nie tylko fakt ze posiadasz 800-tke i wszystkie powyzej tej pojemnosci sa be

Ja wiem, że dla Ciebie każdy kto jeździ na czymś poniżej 1000+dużo to świadectwo bezsensowności bytu, ale moje ego ma się dobrze i nikomu nie mówię, że duże jest be.

Kawa według mnie nie umie dopracowywać detali, co w tej klasie jest ważne. Generalnie są one bezpłciowe. Wygląda na to, że powoli się to u nich zmienia. A w ogóle to podpucha była bo czułem, że jako wojujący bigtwinowiec wyłonisz się z tłumu. Graba i :biggrin:

owszem lubie wojowac ale nie jestem typem zadymiarza poprostu lubie powiedziec cos dosadnie co mysle i przedewszystkim szczerze, coz poradzic ze wielokrotnie juz podpadlem niejednemu uzytkownikowi... taka widac moja natura :buttrock:

ale nie padl zaden argument dalej nie rozumiem co jest bezpluciowe

jezeli chodzi o detale to wydaje mi sie ze sa jaknajbardziej na wysokim poziomie przynajmniej w motocyklach o wyzszej kwocie powiedzmy pow 40 tys

a co do tego ze ktos jezdzi na czyms mniejszym to nie jest dla mnie gorszy

jednak jezeli mam doradzac komus dysponujacemu kwota ktora wystarcza na cos wiekszego to tak doradzam jestem szczery i mowie co mysle, nie jestem typem wazeliniarza,

Czytałem artykuł w "Motocyklu" o tej nowej yamasze. Ciekawie się prezentuje, choć już mnie gryzą po oczach szczegóły:

- rama czarny mat kontra połusk lakieru i chromów

- połączenie kolanek i tłumika końcowego jakieś niespasowane ze szczelinami

- ta lampa na przodzie, jakby malowana po dzwonie

- konsola na kierownicy (no dobra), ale sportowy wlew paliwa (Marauder) do cruisera mi nie pasuje

- chłodnica... technicznie może na + ale wizualnie :flesje:

- ogólnie mnóstwo dupereli, nakładek, osłon nawrzucanych.

Potem zajrzałem na nowego Fat Boya... to jest klasyka!!!! Tu widać smak stylistów :notworthy: Pozostaję przy Wildzie, choć Stan nie uważa go za nowoczesny motocykl i ja się z tym zgadzam, ale...

Ciekawie się prezentuje, choć już mnie gryzą po oczach szczegóły:

- konsola na kierownicy (no dobra), ale sportowy wlew paliwa (Marauder) do cruisera mi nie pasuje

To akurat dla mnie jest zaleta... jak jezdze w szczekowcu na lbie to widze co mam na zegarze itp.

Jak mam to na baku to guzik widac... chyba, ze jezdzisz w otwartym a ja takich nie lubie.

Belgu1.gif

To akurat dla mnie jest zaleta... jak jezdze w szczekowcu na lbie to widze co mam na zegarze itp.

Jak mam to na baku to guzik widac... chyba, ze jezdzisz w otwartym a ja takich nie lubie.

A niech sobie będą zagary na kierownicy, ale bardziej mi chodziło o ten sportowy wlew - stylistycznie mi osoboście nie pasuje. I ta mnogość czarnych, jakby plastykowych nakładek i dupereli. Podoczepiali tego jak na hamerykańskiej choince.