matijass Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 żeczywiście super sie prezentuja te osłony, ciekawe czy do kawy tez mozna takie założyc-jak cos bedziecie wiedzieli wiecej dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 a co, chcesz przykryć pękniętą ramę? :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Wejdźcie na Allegro - tam jest kilku gości którzy dorabiają u nas takie osłony - jeden jest z Kalisza (on dorabiał Dominikowi części do Ducata)- ma nicka toxic, drugi ze Skarżyska, trzeci z Lublina - od tych coś kiedyś kupowałem. Mają chłopaki osłony na ramy, dekle, owiewki itp. Może nie jest to taki "oryginał" jak z niemcowni, ale wygląda odpowiednio, a i sprawdza się też (osobiście testowałem wytrzymałość osłon na ramę i dekli :) ). Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijass Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 szukałem na alegro ale nic nie znalzłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 drugi ze Skarżyskahttp://www.allegro.pl/item152397301_plastb...gsxr_k1_k2.htmlale nie wiem jak z jakością tegokupowałem od nich wypełnienie pod zadupek i mam opinię tak jak maniek napisał Może nie jest to taki "oryginał" jak z niemcowni, ale wygląda odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy 77 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 http://www.allegro.pl/item152397301_plastb...gsxr_k1_k2.htmlale nie wiem jak z jakością tegokupowałem od nich wypełnienie pod zadupek i mam opinię tak jak maniek napisałnapisalem do goscia meila czy ma do 954 i zobaczymy co i za ile dzieki za link http://www.allegro.pl/item152397301_plastb...gsxr_k1_k2.htmlale nie wiem jak z jakością tegokupowałem od nich wypełnienie pod zadupek i mam opinię tak jak maniek napisałniestety do 954 nie posiada oslon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijass Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) może ktos ma jakieś inne namiary :bigrazz: Edytowane 7 Stycznia 2007 przez matijass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 może ktos ma jakieś inne namiary ten kolo cos ma ale chyba to nie carbonhttp://search.ebay.pl/_W0QQsassZowiewki.plQQhtZ-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy 77 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ten kolo cos ma ale chyba to nie carbonhttp://search.ebay.pl/_W0QQsassZowiewki.plQQhtZ-1niestety nie pisalem do goscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijass Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 i co cichy77 znalazłeś coś w necie?jak masz jakies namiar to zapodaj na forum :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy 77 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 i co cichy77 znalazłeś coś w necie?jak masz jakies namiar to zapodaj na forum :icon_rolleyes:witam niestety nic nie znalazlem moze ktos ma jakis namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 kupilem oslone dekla w plastbike i po zalozeniu oslona wystaje, znaczy krawedzie doszly juz do konca a srodek nie dotyka do metalu (i np. pod naciskiem sie naciska) takie cos to jest wogole dopuszczalne czy najwyczajniej w swiecie schranili mi oslone?wydaje mi sie, ze przy takim zamocowaniu w momencie slizgu oslona sie polamie zamiast przecierac?! to jakos jestem w stanie samodzielnie poprawic (jakos sciac krawedzie np) czy lepiej nie probowac i walczyc o zwrot kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy 77 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 kupilem oslone dekla w plastbike i po zalozeniu oslona wystaje, znaczy krawedzie doszly juz do konca a srodek nie dotyka do metalu (i np. pod naciskiem sie naciska) takie cos to jest wogole dopuszczalne czy najwyczajniej w swiecie schranili mi oslone?wydaje mi sie, ze przy takim zamocowaniu w momencie slizgu oslona sie polamie zamiast przecierac?! to jakos jestem w stanie samodzielnie poprawic (jakos sciac krawedzie np) czy lepiej nie probowac i walczyc o zwrot kasy?powinno zdac egzamin przy upadku mam taka w swojej 954 tyle ze z karbonu ale dolega idealnie lecz nie sadze zeby to byl problem jezeli ranty dolegaja ale to moja prywatna opinja ------- i co nikt nie wie gdzie mozna kupic oslony na rame karbon?????? a i jeszcze zalezy z czego to jest wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi