Baklazan Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 świetne tapetki tu są :bigrazz: przykładowo ta jest fajna:http://www.bikewalls.com/wallpaper/Sherco_.../1920x1200.htmlhihi od 10 minut mam ją na pulpicie :icon_exclaim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lons Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 hihi od 10 minut mam ją na pulpicie :icon_evil:) :icon_exclaim: to widocznie nie tylko mi wpadła w oko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 www.tonyscavo.com tez jest kilka fajnych tapet :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czak90 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) witamszukam takich wielkich ok 1,5mx1,5m plakatow z enduro/cross , szukalem w empiku ale nie bylo :icon_evil: (byly tylko samochody i jakies babki ;]) moze ma ktos takie do sprzedania ( moga byc zarowno jak i modele jak i motocykle w "akcji" najlepiej ktm ) chetnie kupiepozdrawiam :clap: Mam plakaty ktm-a 64cm wys i 80-kilka cm szer(nie pamiętam dokładnie) nabrałem tego troche na six daysie w Kielcach i leżą gdzieś w szafie jeszcze.Jak coś to pw Edytowane 19 Grudnia 2006 przez czak90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ja tez mam pare z SIX DAYSa w Kielcach,calkiem takich sporawych, do dzis zajmuja nalezyte miejsce mianowice nad biurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Niema nic prostszego jak fotke w duzej rozdzielczosci wsadzamy do Worda i dajemy drukuj rozdzielone na dowolna liczbe kartek A4 i gotowe. Ja sobie tak druknołem YZ do kanciapy tylko że nie dawałem max jakości czy coś żeby oszczedzić tuszu , ustawilem na 9 kartek i wyszedł spory plakacik. Po wydrukowaniu wystarczy odciąć nie drukowane marginesy i skleić tylne części taśma bezbarwną i gotowe. W ten sposób można sobie walnąć motor lub inne zdjęcie w skali 1:1 na zwykłej drukarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 nei wiem czy ktoś wspomniał, ale można sobie zamówić :crossy:.. na allegro widziałem DUUŻĄ naklejkę / plakat z motocrosem :biggrin:.. albo ci co naklejki dorabiają .. mogą zrobic plakat :biggrin: za a4 chcą koło 10 zł :crossy:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 gurufarmi , bardzo mnie zaciekawilo to co powiedziales , moze pamietasz gdzie to znalazles albo jakis link zapodaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Kiedys jakas uzytkowniczka forum oglaszala sie ze potrafi narysowac olowkiem motocykle fajnie to wygladalo. pokazala fote jak to wyglada (to byla Hayabusa) i rzeczywiscie ma dziewczyna talent Koszt takiej przyjemnosci to w zaleznosci od rozmiaru ;] To chyba bylo w dziale Przy piwie.. nie pamietam. ale efekt byl piorunujący - nawet chcialem sobie cos takiego sprawic http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=38740&hl= to jest wlasnie ten temat Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Pawik NSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 pawik normalnie nie wiem jak mam Ci dziekowac , wlasnie zamowilem sobie rysuneczek w formacie a1 ;D ( dokladnie o to mi chodzilo ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Kiedys jakas uzytkowniczka forum oglaszala sie ze potrafi narysowac olowkiem motocykle fajnie to wygladalo. pokazala fote jak to wyglada (to byla Hayabusa) i rzeczywiscie ma dziewczyna talent Koszt takiej przyjemnosci to w zaleznosci od rozmiaru ;] To chyba bylo w dziale Przy piwie.. nie pamietam. ale efekt byl piorunujący - nawet chcialem sobie cos takiego sprawichttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=38740&hl= to jest wlasnie ten temat Stary bierzesz swoją najlepszą fotke do photo shopa dajesz effect pen i masz , drukujesz j/w pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 to jednak nie jest to samo jak recznie narysowane ;pzamowilem rysuneczek z KTM EXC 250 2007 R ;Dpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) to jednak nie jest to samo jak recznie narysowane ;pzamowilem rysuneczek z KTM EXC 250 2007 R ;Dpozdro Wiadomo że nie to samo ale to też bardzo proste i szybkie rozwiązanie. Jeśli to ma być dzielo sztuki i zawiśnie w pokoju to luzik ale wiesz żeby na ściane do garażu czy kanciapy jakiejś motorowej takie dzieło wieszać to troche szkoda :icon_mrgreen: Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 a żeby nie zakładać nowego tematu, podłączę się. Ma ktoś jakieś brudne tapety na pulpit ? :clap: ( ewentualnie jakaś stronka, link nie zaszkodzi :P ) bo nic nie mogłem nigdy znaleźć :bigrazz: dzięki. http://www.amamotocross.com/gallery_archiv...jGYyCqQgtIDR08wRewelacyjne fotki, które nadają się na pulpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@welek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam!Jesli komus sie cos spodoba, to wyrazam zgode na wykorzystanie przez forumowiczow moich fotek w celu upiekszenia sobie pulpitu:) Niebawem bedzie w tym miejscu stronka z moimi brudnymi fotkami, poki co internetowa galeryjka foto. Jak wam sie podobaja?:icon_mrgreen: Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi