KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Zaraz, zaraz!!!! Jaki piątek 16.03????? Przepraszam, bo sie pogubiłem z datą spotkania. Wątek jest tak długi, że możę coś przeoczyłem, ale byłem przekonany, że spotykamy się od piątku 23.03.2007 do niedzieli 25.03.2007. Czy coś pokręciłem??????Ha ha ha, spokojnie, wszystko gra, chodzi o spotkanie "Warszafki" w celu ustalenie grup i godzin wyjazdów ze Stolycy :cool: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Nanioslem poprawki do slawetnej tabelki - to dla tych, ktorzy spac przez to nie mogli.. :buttrock:Teraz wyglada to tak: PS. W oryginale tabelka ta jest kolorowa, zmiany zostaly uwypuklone :biggrin: Teraz musze tylko jakos skompresowac czasoprzestrzen celem wprowadzenia tego co w tabelce w zycie.. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 to widzę,że jestem jak małysz w super formie, ale na drugiej pozycji. Może być, lubie dreszczyk emocji. :icon_razz: Do Torunia mam 50 kilosów to przyjadę moto-jakimś, może mopedem, byłoby ciekawie...Mojej suzi nie wystawie na oszczerstwa typu "stara krowa" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Łoo RomanS jak Twoja Suza to stara krowa, to ja na dinozaurze jezdze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Hej! Nie widzę na tej liście Tomka Kulika- inicjatora imprezy...! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Hej! Nie widzę na tej liście Tomka Kulika- inicjatora imprezy...! :icon_razz:Jego blad :wink:BTW: Miejsce na sali ogolnej sie znajdzie, a juz na pewno dla naczelnego organizatora :buttrock: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Patrzę, podziwiam i siebie nie widzę. Czyżbym został usunięty ze składu?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) Niniejszym melduję, że dotrę w sobotę przed południem, z grupą szabasową. Otóż w kwietniu są ważne zawody w których będę brał udział, a w piątek przed wyjazdem będą zajęcia z trenerem który przyjeżdża z baaardzo daleka, więc nie mogę opuścić, bo by mi partnerka rysopis zmieniła...Sprawa długo wisiała w powietrzu bez potwierdzenia, stąd moja deklaracja z takim opóźnieniem. :biggrin: Zatem proszę o wpisanie mnie do sali ogólnej :biggrin: Co do ustalania szczegółów, to nie ma co robić w portki, bo nawet na Białoruś i Ukrainę nigdy nie robiłem spotkania przedwyjazdowego. Po to jest forum, żeby informacje krążyły na bieżąco, i żeby były czytane.Osoby wyjeżdżające w piątek w godzinach obiadowych zgadają się bez kłopotu, podobnie wyjeżdżający w piatek po pracy lub w sobotę rano.Konkrety ustalimy tydzień przed wyjazdem. Wsio. Zamiejscowy koordynator zamieszania. Edytowane 28 Lutego 2007 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 [Do do ustalania szczegółów, to nie ma co robić w portki, bo nawet na Białoruś i Ukrainę nigdy nie robiłem spotkania przedwyjazdowego. Toż nie o ustalanie szczegółów chodzi :flesje: . Każdy pretekst jest dobry żeby pogadać przy piwie :buttrock: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Toż nie o ustalanie szczegółów chodzi :buttrock: . Każdy pretekst jest dobry żeby pogadać przy piwie true true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Patrzę, podziwiam i siebie nie widzę. Czyżbym został usunięty ze składu?Nieee... jakos mi umknales :buttrock:Ale miejsce masz zaklepane, dopisze Cie do tabelki i juz Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Toż nie o ustalanie szczegółów chodzi :D . Każdy pretekst jest dobry żeby pogadać przy piwie :buttrock: .pzdr Popieram.... ;) nie będzie już randek w ciemno :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no to zmiana planu, Proponuje spotkanie chorągwi warszawskiej tydzień przed wyjazdem: piątek 16.03 w dwóch kołach o godzinie 20 w celu robienia wszystkiego poza ustalaniem szczegółów dotyczących wyjazdu :) Są chętni? Żeby było wiadomo czy ktokolwiek się pojawi i nie zostanę sam na sam z Bartoszem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 a Chełmno kiedy się spotka w celu omówienia wyjazdu...toja pytam ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 a Chełmno kiedy się spotka w celu omówienia wyjazdu...toja pytam ja...jutro o 16 przed Orlenem :) upss sory za ;) Ojj Buli Buli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi