kriss.g Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Pójdziemy w procesji do radia z ryjkiem, pobierzemy "ojca" Tadzia i w dalszej procesji udamy się nad rzekę, gdzie rzeczonego "ojca" spławimy w kierunku Gdańska :) . Ubiera się w sukienki a więc na Marzannę jak znalazł.Będzie pięknie a wdzięczni rodacy postawią nam pomnik, gdzieś obok pomnika łabędzia z ptasią grypą :cool: .pzdr ... stanowczo sprzeciwiam sie spławianiu o. Tadeusza w kierunku 3 miasta !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Dzień DOBRY..............Co prawda w połowie grudnia się rozpisałem że nie ma bata że jade że nawet żeby sie paliło itd.. to będe :P to można powiedzieć , że się ,,spaliło" hehe i nie wiem czy pojade...upsss. na wytłumacznie dodam , ( jak wiekszość wie) że mi kobieta puchnie w zastarszajacym tempie :) do onani tfuu ORGANIZATOWRÓWI mam pytanie czy patrząc na to że nie wiem czy pojade , nie wiem czy pojade samochodem czy też motocyklem.. można się zdekalrować pare dni wcześniej ?i czy dwója się znajdzie ( pokój . rozumiem że i tak sporo osób dwójki zaklepało. ale w mojej sutuacji konieczna jest dwójka.z łazienką) i czy te sracze znaczy się sanitarjaty sa ok.. mnie to gancegal czy się odleje komuś na wyro czy pod ściana, najwyżej bedą ludzie gadać :buttrock: ale mojej kobiecie musze dogadzać..... ( no nie Klaudiusz :lalag: :crossy: ) No dobra przeczytał pare stron aż 8 i co wyczytałemze Warszawka jedzie z Mc z Młocin... już w piątek kole 18 ? dnia 23 marca...? jakby co dzeikuje za odpowiedz.....miło by było się przejechać.. a jeszcze milej jakby na miejscu warunki pobytu były dobre,.., :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarema Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Heja! Czy szanowna kompania przygarnie jeszcze jednego, co troszke zaspal i na liste sie za pozno wpisal? Jako, ze sie nie znamy, to deklaruje na wkupne "troszku" przepysznych nalewek owocowych (50% :icon_rolleyes: ) wlasnej roboty. Jechalbym z Warszawy, ale jako ze prawdopodobnie caly piatek bede mial wolny- wyjechalbym z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 nowy011 zdradzasz grupę wdupiewszystkomającą :biggrin: p.s.o tempora o mores :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Widzę, po tabelce, że Marcin z Rebelem maja fajne ciasteczko w pokoju .... a obiecywał, że mnie weźmie do pokoju ... trudno trzeba będzie sobie poradzić inaczej ... Protosławie, sie zmieścimy jakby co :) W Kletnie spaliśmy w czwórke w dwójce a tu trójka jest więc duuuuużo miejsca, w pici-polo pogramy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 można się zdekalrować pare dni wcześniej ?Dwojek jest skonczona liczba, popyt przewyzsza podaz, wiec nie moge trzymac dla Ciebie ktorejs, liczac ze na te pare dni przed powiesz, ze sie pojawisz.. lajfisbrutal i czy dwója się znajdzie ( pokój . rozumiem że i tak sporo osób dwójki zaklepało. ale w mojej sutuacji konieczna jest dwójka.z łazienką)I tu mamy rozwiazanie Twojego problemu - tam NIE MA pokoi z lazienkami (tak na 90%, upewnie sie jednak bo moze cos sie zmienilo) i czy te sracze znaczy się sanitarjaty sa ok.. (..) ale mojej kobiecie musze dogadzać..... Sa cakiem schludne, i masowe (=cos jak w kinie dla przykladu) a jeszcze milej jakby na miejscu warunki pobytu były dobreSa IMO niezle.. ale pamietaj, ze to jest XIX-wieczny fort bojowy, powolutku cywilizowany. Zadnych reklamacji nie przyjmuje sie :) BTW: Rozwiazaniem Twojego problemu bylby jakis hotelik na miescie, jak sadze. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 i tak chyba zrobie..... gdzies w okolicy... cichy spokojny motel...... bez tych wstretnych, głosnych, pijanych, mało kulturalnych, duzo i głośno gadających , palących różne staffyy MOTOCYKLISTÓW><.. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 i tak chyba zrobie..... gdzies w okolicy... cichy spokojny motel...... W okolicy (bezposredniej) to chyba nic nie ma - bedziesz musial szukac gdzies blizej centrum.. na Starym Miescie hoteli nie brakuje, sezon zaczyna sie pozniej wiec cos sie powinno upolowac. Np. taki niewielki hotelik kolo Kosciola Garnizonowego/przy Pl. Sw. Katarzyny (ma wlasny, zamkniety, parking - to z plusow; z minusow - lezy przy dosc ruchliwej ulicy, ktorej srodkiem zasuwa tramwaj) bez tych wstretnych, głosnych, pijanych, mało kulturalnych, duzo i głośno gadających , palących różne staffyy MOTOCYKLISTÓW><.. :(Ano :(:lalag: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Protosławie, sie zmieścimy jakby co :icon_mrgreen: W Kletnie spaliśmy w czwórke w dwójce a tu trójka jest więc duuuuużo miejsca, w pici-polo pogramy :lapad:Kozaki maja jedynkę ... cmoknijta się w pompkę ... nawzajem :lalag: Edytowane 21 Lutego 2007 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witajcie, czy można jeszcze dołączyć?Mimo, że jestem jakiś czas na tym forum to zaglądałam do tej pory tylko w stałe miejsca i nie wszędzie.Ale po namowach i rozmowach z ludzikami z forum, zajrzałam też tutaj. Chcę się wybrać z wami na motocyklu do Torunia, ale jest ale....(jeśli nawet jeszcze można dołączyć) to ja i tak będę miała problem...i tu prośba o pomoc do was :) Jedno w tym wszystkim jest pewne nie zdąże z kursem, a już napewno nie z egzaminem i odebraniem uprawnień Kat. A do wyjazdu ;-( , (sama zresztą jestem sobie winna, mam rację Tomku? hihihihi) a poza tym mogą się zdarzyć dwie ewentualności:- kupię motocykl (do 15 marca mam taki zamiar), ale wówczas będzie potrzebny mi kierowca - do czasu wyjazdu nie kupię motocykla (lub z jakiś względów nie będzie można nim się poruszać), więc wówczas potrzebowałabym jedno miejsce wolne u kogoś z was W przypadku rozpatrywania mojej prośby proszę wziąć pod uwagę:1. Mogę spać w pokoju wieloosobowym - NIE CHRAPIĘ :icon_mrgreen: 2. Plecakowałam kilka lat (nie lubię tego ostatnio robić...ale cóż...) - więc umiem się przytulać na motocyklu :icon_razz: to chyba dwie najważniejsze sprawy, które teraz mi się nasuwają żeby ktoś podjął to wyzwanie. To czekam na info i liczę na wsparcie. Pozdrawiamdorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Jedno w tym wszystkim jest pewne nie zdąże z kursem, a już napewno nie z egzaminem i odebraniem uprawnień Kat. A do wyjazdu ;-( , (sama zresztą jestem sobie winna, mam rację Tomku? hihihihi) W przypadku rozpatrywania mojej prośby proszę wziąć pod uwagę:1. Mogę spać w pokoju wieloosobowym - NIE CHRAPIĘ :) 2. Plecakowałam kilka lat (nie lubię tego ostatnio robić...ale cóż...) - więc umiem się przytulać na motocyklu :icon_mrgreen: dorota He he he powinnaś Casting zrobić bo większość z nas (jeżeli dopisze pogoda) jedzie samotnie na swoich Maszynach, no a z Warszawy wybiera sie doooooosyć mocna i liczna ekipa więc zaraz będą sie bić kto cie bierze na plecaczka itd. :bigrazz: p.s. Miejsca chyba jest od groma, więc pisz do Jarka :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 umiem się przytulać na motocyklu :icon_mrgreen: a jak milo umiesz sie przytulac? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 a jak milo umiesz sie przytulac? :icon_mrgreen:Belgu, żeby twoja druga połowa tu nie zajrzała :notworthy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ponieważ nie będzie mojego stałego partnera Strażaka to wolne miejsce będę miał ja. Ale może określ przynajmniej jakie style jazdy preferujesz ? PSKlaudiusz chrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Belgu, żeby twoja druga połowa tu nie zajrzała :DTy swoją ładniejszą połowę zmotywuj, żeby na mojego maila odpisała.Bo się obrażę i nię bedę jej adorował gdy będziesz zajęty :D Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi