Harnaś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Przyszła zima i wreszcie mogłem rozebrac na części moją babcie czyli Honde CB 650 c.Blachy i rama poszła do piaskowania, a potem dostały nowy lakier. Wypiaskowane i pomalowane zostały też inne detale tj. podnózki, wahacz i puszka akumulatora. Wymieniłem wszystkie łożyska, tulejki i wszystko co tylko było do wymiany. Teraz przyszła kolej na silnik. Wymieniłem uszczelniacze zaworowe, zostały dotarte zawory i wymienione wszystkie uszczelki. Cylindry i tłoki nie wykazują zużycja. Silnik w niedługim czasie pójdzie do szkiełkowania, a pokrywy zostaną wypolerowane. Poniżej daje link z paroma fotkami: http://www.bikepics.com/members/harnascb650/80cb650/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zapewne kochasz swój motocykl.Pogratulować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Harnaś, więcej takich zapaleńców :) Można się od takich gości jak Ty uczyć, że każde moto wystarczy, byle w nie trochę serca włożyć, a nie szukać wciąż innego sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Prałat moim wymażonym i tak jest Yamaha Wild Star, ale serdeczne dzięki za słowa uznania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Prałat moim wymażonym i tak jest Yamaha Wild Star, ale serdeczne dzięki za słowa uznania :)Moim też i jak znalazłem ją, to się tak zapożyczylem, że do dzisiaj spłacam. Ale mam, co chciałem. Podziwiam jednak Cię za to, że potrafisz cieszyć się tym, co masz. To przydatna cecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 :crossy: Podziwiam cię za przywiązanie do motoru ,pewnie większość sprzedałaby go i zapomniała po chwili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) tez kocham swoją babcię :icon_mrgreen: , co rodzina to rodzina !!! wielkie JO, dla Ciebie Harnaś !!! pozdroHARY Edytowane 18 Grudnia 2006 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ho ho, witam Brata ze Świętego Miasta :lalag: . Gadaliśmy na wyrazowie kiedyś chyba, z kumplem na podobnej Hondzinie byłeś :wink: , ja na takim Suzuki RG80 śmigam czarnym, taki stary ścig z wyglądu :P . Pozdrawiam :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No jakoś przelotem żeśmy gadali. Byłem z kumplem na Hondzie Cb 750. A tak w ogóle to byłeś chyba też na Werner Party w Radomsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Harnaś no to musimy wypic browara na Werner Party.Jestem tam co rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Ja też jestem na Wernerze co rok. Morze skojarzysz bo nasza ekipa w tym roku wygrała przeciąganie liny. :icon_mrgreen: A z tym browarem to musim wypic :biggrin: Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Harnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jak pamiętam (a wypity bylem ) :icon_twisted: wygrała Husaria Wieluń ale moge sie mylić.Ekipe kojarze .Zgadamy sie w odpowiednim czasie.Z roku na rok Werner organizuje coraz lepsze zloty mam nadzieje że w tym roku wreszcie trafią z pogodą :banghead: :banghead: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byko Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Harnas slowa uznania za wytrwalosc i samozaparcieidac w twoje slady chyba pomajstruje przez zime przy swoim dragu pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) RAFAL Husaria przegrała z nami w finale i wygraliśmy zgrzewke LECHA i Winko (nie wiem jakiej marki) :icon_eek: co widac na fotce: http://www.bikepics.com/pictures/751532/ i na tej http://www.bikepics.com/pictures/751534/ Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Harnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Harnaś znaczy że nie bylem wypity tylko naje......... :icon_mrgreen: a za racji wieku i pamięć nie ta :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi