tadeo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Rybson13;Nie miałem na celu przepychanki słownej, więc jeśli Cię uraziłem, przepraszam. Chodzi mi tylko o to, co napisał Arni22222 odnośnie swojego kierunkowskazu.I mam wrażenie, że gdyby miał mz-e też by Mu to nie wyszło. Nie miałem na myśli konkretnie Ciebie pisząc o złym serwisowaniu, ale sam pewnie wiesz ilu ludzizabiera się za "naprawę" nie mając o tym zielonego pojęcia. A na skutki nie trzeba długo czekać. Niestety jeszcze długo nie pozwolę sobie na nowy motocykl, więc kupując urzywanymam nadzieję, że poprzedni właściciel nie oszczędzał na serwisie.A w modzie teraz jest, że na pierwsze moto kupuje się wypasiony sprzęt, a serwis to już nie koniecznie trzeba robić solidny.Przecież moto i tak za kilka miechów pójdzie do ludzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 dlatego w pierwszym poscie napisalem ze to jest chyba jego pierwsze moto, bo ktos kto sie wczesniej w to bawil wie co i jak ;) :clap: :crossy: :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi