DiboS60 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 CZekam na to z utesknieniem :buttrock: Co do filmow starych to mam je na kompie moge wrzocic i przeslac link na pw:P Pzdr:P Myslalem ze kmxem na gumie sie bedzie ciezko latac a tu nawet na dojechanym tloku po porstu BAjka :crossy: :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 zapodaj tu ten stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Adrianku chyba sie doczekales i jezdze juz z wami moze nie stuntowo ale latam pozdro :icon_evil: Sprzedam rg 125/50Sprzedam modol zaworu do suzuki ts 125 i rgv 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 zapodaj tu ten stary Napewno jedenz filmow jest na Scigacz.pl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Nie wiem czemu ale mi ten filmik nie dziala.Pisze ze jest niedostepny.Pewnie juz byl za dlugo i go skasowali.Daj jeszcze raz ten sam filmik tylko moze na jakiejs innej stronce :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Fajny filmik. :P Widze ze sprzedales AF1 i kupiles KMX125 :bigrazz: .Jak sie nazywa ta piosenka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 szacuneczek Dibo naprawde za zdrowe gumowanie z hamulcem!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 HE serwer cos padl albo sie limit skonczyl. TU DAJE NOWY LINK http://www.sendspace.com/file/uxoo17 :crossy: :biggrin: Heh dzieki no jakos mi idzie w miare.Kawaske dopiero mam 2 tygodnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Piosenka Unwritten Law - Lost Control Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Napewno jedenz filmow jest na Scigacz.plale mi chodzi o te jeszcze z czasow simsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Spoksik latacie ale zdeczka troche za zimno , ale dla was to nic pewnie . Whille i tak ma byc !!! pozdroooo !!!!!!!!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi