karol.hol Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Witam. Czy orientujecie się czy można jeszcze dostać nowe elementy do zawieszenia przedniego WSK? Mój model to B1. Chodzi mi o lagi, szklanki , a nawet caly zestaw. Jedyne co znalazłem w necie to ta aukcja. Możecie mi powiedziec czy te lagi będą pasowały do mojego WSK ? http://allegro.pl/item149684233_amortyzato...nalny_nowy.html Edytowane 14 Grudnia 2006 przez karol.hol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 bierz te 2 lagi bo dorabianie tych 2 tulejek wykonanych z teflonu drogo wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.hol Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Czy te lagi napewno będą pasowaly do mojej wsk ? Niestety sprzęt mam w domu na wsi i narazie nie jestem w stanie odmierzyc ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 były tylko 2 wersje lag... do skoku 150mm i do skoku 170mm(motnowano to w ptakach). Wiec chybił trafił:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam. Mam cały zawias na zbyciu do wski bez górnych osłon. Półki , teleskopy, ośka, kierownica, manetka i nakładki kierownicy. jak potrzeba zdjecia to zrobie moj tel 0888-490-059. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 WItaj KArol, tak te lagi beda pasowały do Twojej B1 bo sa to oryginalne lagi do WSK z zawieszeniem montowanym w modelach B1, większośći B3, wiekszośći M21W2 itd, w każdym razie do B1 będa pasować na 100%, tyle że przydało by sie do komp[letu dorwac nowe "nogi ruchome".Pozdrawiam - Julas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi